Als ik een ding geleerd heb van het moeder zijn, dan is het wel dat kinderen heel erg onvoorspelbaar zijn! Als jij denkt dat je een geweldig cadeau voor ze hebt gekocht, hou er dan maar rekening mee dat ze gewoon heel eerlijk zijn. “Niet leuk mama’…

Goede bedoelingen

Niet leuk dus, nou, daar sta je dan met je goede bedoelingen. Of wat dacht je de geweldige traktatie waar je heel veel tijd en energie in hebt gestoken. Dat doe je vooral voor jezelf, want het gaat de kinderen toch echt vooral om het snoepje wat er in zit!

Belangrijk voor kinderen

Omdat ik het zekere voor het onzekere wilde nemen, vroeg ik wat mijn kinderen nu belangrijk vinden aan een verjaardagsfeest. Met stip op 1; taart! En als ze zelf jarig zijn cadeaus, dat hadden wij ook niet anders verwacht hihi. En op nummer 3 staat voor hen; de visite; familie en vriendjes; en natuurlijk het kinderfeestje! Als laatste vinden zij slingers en ballonnen belangrijk; anders ben je gewoon niet echt jarig!

En zelf

Ja, wat vind ik eigenlijk belangrijk op een feestje? Allereerst om met familie en vrienden samen te zijn! Het is toch wel erg fijn om het met familie en vrienden te zijn, niet?! Een digitale felicitatie via Facebook is best leuk, maar zelf vind ik de felicitatie meer waard als je even belt of een berichtje stuurt. Als laatste is de taart inderdaad wel erg belangrijk én lekker uit eten met de familie!!

Wat maakt indruk

Waarschijnlijk is het voor iedereen weer anders, wat een feestje echt een feestje maakt! Daarom vind ik onderstaande reclame zo geweldig! Ouders die een verjaardagspartij’tje geven met werkelijk alles er op en er aan. Een grote taart, een kermis in de tuin, een grote olifant, clowns, zelf een luchtballon! En broodjes Knaks. En wat maakt het meeste indruk op het schattige jongetje? Precies ?

Zo zijn het vaak de kleine dingen op een feestje die het hem doen. Wat maakt voor jou een feestje onvergetelijk?!