Jaa… Sinterklaas is weer in het land! En bij Sinterklaas horen… cadeautjes. Om alvast in de Sinterklaas stemming te komen; hebben wij vandaag een leuk cadeautje; wij doen mee met de Sinterklaas Hop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Batboy (Hét stoerste blog voor ouders met (jongens) kinderen. Van zwangerschap tot jongensstreken!) bij ons terecht gekomen!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Intertoys weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen voor Sinterklaas; handig met deze dure periode!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Intertoys
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 2 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop je lekker verder naar AukjesWereld.nl? Dit is het blog van Charlotte, moeder van dochters Aukje en Emmi. Ik heb al veel leuke artikelen gelezen en ben ook erg benieuwd naar de winactie die zij heeft. Allemaal snel naar AukjesWereld.nl dus!

Deze Sinthop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!