Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen zijn Vera en Rens afgelopen jaar verhuist van kamer en weer terug verhuist naar hun oude kamer. En nu zit ik dus weer met het probleem van Vera haar kamer. Het is groot, onhandig en ik vind het gewoon een beetje kil. Helaas is mijn inspiratie een beetje op, en Vera zelf weet het ook niet. Wat nu?!

Kille kamer

Zoals ik al zei; mijn inspiratie een beetje op, en Vera zelf weet het ook niet. Help! We hebben een muur op haar kamer in dezelfde tint als onze muur beneden geverfd, maar hoewel ik het een supermooie kleur vind en ik beneden niks anders wil, vind ik het voor haar te saai. Het voegt niks toe. Ook al een kleed op de grond neergelegd, maar dat is het ook net niet. Op het moment neig ik echt naar een stoere kamer. Ze heeft steigerhouten meubelen, dat is nog steeds gaaf. Verder vind ik dat gecombineerd met zwart, wit en mint of oudroze heel gaaf. Maar ik kom er gewoon nog even niet uit. Verder ben ik nogal een ‘thema’mens en een leuk thema kan ik voor haar ook nog niet bedenken. Ze is een echte paardengek, maar een paardenkamer heeft ze al gehad en voor een meisje van bijna 9 vind ik dat toch een beetje kinderachtig worden.

Pinterest!

Uiteindelijk heb ik uren en uren op Pinterest gesnuffeld en gekeken naar allerlei kinderkamerideeen. Van stoere tienerkamers tot de meest schattigste babykamers. Ook heel goed gezien wat ik dus niet wilde, das ook niet geheel onbelangrijk. Na lang wikken en wegen en overleggen met Vera zelf zijn we er toch uitgekomen en het resultaat is nu al heel leuk, vinden wij.

Thema ‘Ananas’

Het thema is dus ‘ananas’geworden, lekker zomers. Je ziet het steeds meer terug komen deze zomer, ook op kleding. De kleuren die ik uiteindelijk uitgekozen heb, mint, zand, wit en een heel klein tikje zwart. Een voor mij hele heftige combinatie, want ik ga vaak voor het veilige. Dit keer ben ik dus uit mijn comfortzone gestapt en ik ben echt heel blij met het resultaat tot zo ver. Er moeten nog een aantal dingetjes gedaan worden, maar ik zal jullie al vast een voorproefje laten zien.

Vera is er in ieder geval al heel erg blij mee en vindt het supermooi geworden, wat vinden jullie ervan?