Graag stellen wij ons even voor; wij zijn Martine en Sandra, zusjes en een van de vele supermoms in Nederland! 

Over Martine

Martine is van eind jaren 70 en opgegroeid in Boskoop. Daar leerde ik mijn lieffie Leo kennen (in 2000) en inmiddels zijn wij alweer heel wat jaartjes getrouwd (2007) en nog wat langer samen. Samen hebben wij twee zoons, AR (uit 2009) en RJ  (uit 2011). Ze zijn allebei begin juli jarig, de 8ste en de 11e. Dat is dus ieder jaar een groot verjaardagsfeest! Verder ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf Blue Webmedia, met de leukste website van Nederland; cadeautips en cadeau ideeën op geef.

Over Sandra

Ik ben half jaren 80 geboren en ook opgegroeid in Boskoop. Ruim 14 jaar geleden leerde ik mijn man kennen, waarvan wij nu alweer 10 jaar getrouwd zijn. Samen hebben wij twee kinderen, Vera (uit 2007) en Rens (uit 2008). Ik werk nog een paar uurtjes in de thuiszorg. Verder ben ik gek op paarden, rommelen in mijn huis en koken/ bakken!

Ondanks dat wij zusjes zijn, zijn wij heeel verschillend. En dat is de reden dat wij met dit blog begonnen zijn; ondanks dat wij zo verschillend zijn, zijn wij allebei SUPERMOMS! Net als jij natuurlijk 🙂

supermoms.nl is een blog over en voor supermoms, en dat zijn wij toch eigenlijk allemaal?! Dat mogen wij ons best eens vaker realiseren!

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

Onze contactgegevens;

Supermoms.nl
info@supermoms.nl

 

supermoms-home

wij-zijn-supermoms