Oh, wat is dit gaaf… je kunt nu een persoonlijke videoboodschap van Party Piet Pablo bestellen! Op zich geen nieuw concept, maar met Party Piet Pablo is het wel weer eens wat nieuws!

Persoonlijke boodschap

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau om Sinterklaasavond dit jaar wat extra’s te geven? Verras je kinderen met een persoonlijke videoboodschap van Party Piet Pablo, o.a. bekend van de hits “De Pieten Sinterklaas Move” en “Pietenliefde”. Net als Sinterklaas weet Pablo genoeg van alle kinderen (én ouders) om een persoonlijke boodschap te brengen.

Persoonlijke rondleiding

In het filmpje krijg je een rondleiding door het paleis van Sinterklaas, een kijkje in de keuken bij Love Piet en zelfs nog een groet van Sinterklaas zelf. Je vult op de website een formulier in met o.a. naam, leeftijd, hobby’s, bezigheden en prestaties waar Party Piet Pablo wat over kan vertellen.

Voor de hele familie

Kies je de optie voor meerdere personen, dan krijg je één filmpje waarin deze personen genoemd worden. Zo kan je bijvoorbeeld met het hele gezin thuis naar een filmpje kijken waarin zowel papa, mama als de kids een persoonlijke boodschap van de vrolijke Piet ontvangen. De filmpjes duren – afhankelijk van het aantal personen – 10 tot 15 minuten en worden per mail opgestuurd.

Let op; je bestelt hem tijdelijk heel voordelig bij Groupon!