Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Mijn dochter heeft een hele smalle voet waardoor veel leuke schoenen vaak afvallen. Balen! Maar goed nieuws; de schoenen van Twins zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes met hele smalle voeten, normale en ook brede voeten. Voor ieder wat wils dus! Wij mochten een setje proberen; dat en review schrijven over een paar hele toffe schoenen voor mijn dochter.

De schoenen

De schoenen kwamen in een mooie doos, netjes thuis gestuurd. Helemaal blij maakte mijn dochter de doos open en in het echt zijn ze net zo leuk als op het plaatje van internet. Dat is tenslotte toch altijd maar even afwachten. Het merk van de schoenen is Twins & Trackstyle. Zoals je op de foto kan zien zit er een stevige rubberen zool onder de schoen. De rest van de schoen is van een suede achtige stof, die ik voor de zekerheid wel ingespoten heb zodat vuil en vlekken minder kans krijgen. Zeker met mijn dochter is dat geen overbodige luxe 😉

Pasvorm

Zoals gezegd heeft mijn dochter een hele smalle voet, hierdoor vallen al veel schoenen af bij haar. Ballerina’s hoeft ze bijvoorbeeld niet aan te trekken, die blijven gewoon niet zitten bij haar. Jammer, maar het zij zo. Deze mooie schoenen zitten wel goed, sluiten netjes aan en zijn zeker niet te wijd of te strak. Direct bij het aantrekken zei mijn dochter al dat ze goed zaten. Dat horen we graag!

Wat vind Vera van de schoenen?

Wat misschien het allerbelangrijkste is; wat vind Vera van de schoenen?! Ik heb het haar gevraagd: “Ik vind de schoenen heel erg mooi, vooral de kleur roze. Dat vind ik een mooie kleur. Ze zitten ook nog eens heel lekker, ik kan er goed mee rennen en spelen. Ik ben erg heel blij mee!” Zie ook de foto’s; natuurlijk moesten wij er gelijk een leuke fotoshoot bij houden. Wat een gave schoenen he?! Ook voor jongens hebben ze hele gave schoenen, kijk gerust eens bij Twins Trackstyle.

Conclusie; Wij zijn beide zeer tevreden met de schoenen. Zij vind ze heerlijk zitten en een mooie kleur hebben en ik ben blij met de mooie pasvorm en ook de kleur vind ik geweldig. Wat vinden jullie ervan?