Goed nieuws voor alle fans van de Marvel Superhelden; ze komen naar Disneyland Parijs! Helaas moeten wij nog even wachten, want ze zijn er pas vanaf 10 juni tot en met 10 september 2018, maar zet het alvast in de agenda! Of beter nog; boek alvast een verblijf hihi.

Marvel Superhelden

De echte kenner weet natuurlijk precies wie de Marvel Superhelden zijn; Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow. In de zomer van 2018 zijn ze dus in Parijs, voor spannende ontmoetingen en adembenemende, epische shows. Mijn zoontje wordt helemaal gek als hij dit hoort; hij is helemaal gek van de Super Heroes! Hij heeft er diverse actie poppen van en natuurlijk ook Super Heroes LEGO. Zijn favoriet? Die wisselt per gevecht hihi, want ze hebben allemaal hun eigen specialiteit 🙂

Superheroes Hotel

Disney heeft trouwens nog meer goed nieuws voor Marvel fans in Disneyland Paris. Vanaf oktober 2018 komen de Marvel Superhelden ook naar een van de Disney Hotels. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel brengt gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, met Iron Man, The Avengers en Spider Man, en wordt in 2020 geopend.

Mis de Marvel Superhelden Zomer niet en sluit je aan bij je favoriete helden in het Walt Disney Studios Park. Dit wordt HET grote evenement van 2018 en zal de ongelooflijke 25e verjaardag van Disneyland Paris spectaculair afsluiten.