Jippie; Disney on Ice is ook dit jaar weer in Nederland! In 2014 gingen wij voor het laatst (zie hier 🙂  en is het dus weer hoog tijd dat wij nog een keertje gaan, al begrijpt niet iedereen dat. Want het toch steeds weer hetzelfde is? Echt niet! 5 x waarom wij weer naar Disney on Ice gaan

1 Mickey Mouse

We kunnen het er lang of kort over hebben; Mickey Mouse is een hele grote reden. Want je kunt Mickey Mouse niet vaak genoeg zien! Het maakt niet hoe oud je bent, als je Mickey Mouse in het echt ziet, dan krijg je een grote glimlach op jouw gezicht!

2 Ze schaatsen

De eerste keer dat wij naar Disney on Ice gingen vonden ze het vooral spannend om de Disney figuren te zien; dat ze ook nog eens aan het schaatsen waren dat boeide niet zoveel. Inmiddels hebben ze zelf ook een paar keer op de ijzers gestaan enne… dat is nog best moeilijk. En dan bedoelen we gewoon een stukje schaatsen, dan hebben we het nog niet eens over de knappe kunsten die ze uithalen. Genieten!

3 Olaf

De meeste meiden zullen misschien voor Anna en Elsa komen; maar wij komen voor Olaf! Die is zo grappig; je smelt gewoon weg. Het is een verrassing welk stukje er dit jaar is, wij kunnen niet wachten!

4 De liedjes van Frozen

Frozen is misschien niet de Disney film die wij het meest hebben gezien (al staat hij zeker wel in de top 10), maar de cd hebben wij zeker wel het meest afgedraaid. Alle liedjes kennen wij uit ons hoofd; ze zullen “Let it Go” toch wel voluit draaien?!

5 Slinky en Takel

Slinky? Ja, Slinky de hond uit Toy Story 3 (en trouwens ook uit de andere Toy Story films) onze favoriet en aanwezig bij Disney on Ice. Yeah! Bij Cars hebben we ook een duidelijke favoriet; die knotsgekke Takel! Zou hij dit jaar ook weer een stuk achteruit racen op het gladde ijs? Het is sowieso een heel gaaf om alle auto’s op het ijs te zien.

Betoverende Werelden

Het mag duidelijk zijn; Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden! Dit betekent non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney●Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney●Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen.

Disney on Ice komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wil je hier ook graag heen? Je maakt kans op 4 kaartjes! Wat je moet doen? Laat hier of op Facebook een reactie achter… en vertel ons ook even voor welke Disney ster jij naar Disney on Ice wilt!
Je maakt kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Let op; kaartjes zijn geldig op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Meedoen kan tm 30 oktober; op 31 oktober maken wij de winnaar bekend!