**** de winnaar is****** Jonie!! Gefeliciteerd!! Stuur jij ons een email met het mailadres wat je hebt opgegeven?!

Jaa… het is Moederdag! En bij deze speciale dag horen… cadeautjes. Om dit te vieren hebben wij vandaag ook een leuk cadeautje; wij doen mee met de Moederdag bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen met leuke verhalen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Mama’s Meisje bij ons terecht gekomen! Dit is het blog van Karin en op haar blog vertelt ze over haar ervaringen als Mama, maar ook wat zij onderneemt om het Meisje in haar niet te verliezen!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Bol.com weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen voor jezelf; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 26 mei aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop je lekker verder naar mamaloublogt.nl? Dit is het blog van Mary-Lou en op haar blog zul je veel vinden over het moederschap, haar liefde haar gezien en de uitdagingen als (werkende) moeder van 3 kindjes. Ik heb al veel leuke artikelen gelezen en ben ook erg benieuwd naar de winactie die zij heeft. Allemaal snel naar mamaloublogt.nl dus!