Jaa… Sinterklaas komt vandaag eindelijk aan in Nederland! Een speciale dag waar mijn kinderen erg naar uit kijken. Om dit te vieren hebben wij vandaag ook een leuk cadeautje; wij doen mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Mama’s Liefste bij ons terecht gekomen! Mama Fleur blogt hier over haar leven als meiden-moeder van 2 dames van 5 en 9 jaar. Een gezellig blog met reviews van haar favoriete producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor het hele gezin.

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Bol.com weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen voor jezelf; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 1 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar Beebs and Moms! De blog van Kimberly. Zij is de mama van Evi (5) en getrouwd met Patrick. Op Beebs and Moms schrijft zij bijvoorbeeld over opvoeden, lifestyle, DIY, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken. Zo biedt zij inmiddels ook een podium aan vrouwen die onverhoopt te maken kregen met het verlies van hun (ongeboren) kindje. Een bijzonder blog dus!

 

En de winnaar is…. Nelly! Wij hebben jou gemaild op het door jou opgegeven emailadres!