Hier in huis hebben wij een paar echte Superhelden fans; en Spider-Man staat zeker in de top 3. Leuk om te horen dat er een nieuwe film komt; Spider-Man: Into the Spider-Verse. Hier leren wij Miles Morales kenner, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen. Dat klinkt interessant!

Nederlands gesproken

Bijzonder aan deze film; het is de eerste Spider-Man animatiefilm met een baanbrekende visuele stijl. Het verhaal speelt zich af in een ander Spider-Man Universum waarin we kennis maken met een nieuwe Spider-Man, de tiener Miles Morales en verschillende Spider-People.  Ook leuk voor veel kinderen; de film zal ook Nederlands gesproken te zien zijn!

Nederlandse stemmencast

Ronnie Flex is gecast voor de rol van het hoofdpersonage Miles Morales. Thijs Römer zal te horen zijn als Peter B. Parker, de mentor van Miles. Holly Mae Brood spreekt de stem in van studente Spider-Gwen. Edwin Jonker is te horen als Jefferson David en Levi van Kempen als RIPeter. Fernando Halman spreekt de stem in van Aaron, de oom van Miles en Derek de Lint die van Wilson Fisk / King Pin. Daarnaast verzorgt Kim van Kooten de stem van Doc Ock, Frank Lammers die van Spider-Man Noir en zal Buddy Vedder te horen zijn als Spider-Ham.

Hieronder de volledige lijst:
Miles Morales – Ronnie Flex
Peter B. Parker – Thijs Römer
Spider-Gwen – Holly Mae Brood
Jefferson David – Edwin Jonker
RIPeter – Levi van Kempen
Oom Aaron – Fernando Halman
Wilson Fisk / King Pin – Derek de Lint
Doc Ock – Kim van Kooten
Spider-Man Noir – Frank Lammers
Spider-Ham – Buddy Vedder