Volgens mij logeren mijn kinderen het liefst iedere week bij opa en oma! Dat kwam natuurlijk wel even mooi uit toen wij een weekje naar Dubai gingen en stiekem geef ik ze geen ongelijk. Van de week vroeg ik waarom ze zo graag bij opa en oma logeren; hier de top 5!

1. omdat je opa en oma niet zoveel ziet én dan wel

En daar hebben ze helemaal gelijk in! Ik denk dat we mijn ouders gemiddeld een keer per twee weken zien en als je logeert dan zie je ze langer. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat zij dit als eerste reden zouden geven 🙂

 

2. omdat oma veel spelletjes doet, zoals Verstoppertje, Schipper Mag ik Over Varen, ana maria koekoek

En dat klopt ook! Nou ja, ik ben er natuurlijk niet bij, maar voor het naar bed gaan moet er eerst een hele rits spelletjes gedaan worden. Verstoppertje, Schipper Mag ik Over Varen, Anamaria Koek en misschien nog wel meer! Op zich is mijn moeder volgens mij niet zo heel gek op spelletjes, maar tijdens het laatste logeerpartijtje hebben ze leren Pesten, met de speciale versie voor kinderen. Dat vinden ze heel leuk en spelen wij thuis nu ook erg vaak!
logeren

3. omdat je veel snoepjes mag en we naar Janssen gaan!

Eigenlijk had ik verwacht dat ze deze reden als eerste zouden geven hihi. Maar nee, het is een goede derde reden. Natuurlijk worden ze lekker verwend door opa en oma. Vlakbij zit Janssens IJssalon, een bekende ijssalon in de omgeving. Hier halen ze graag een ijsje en ik geef ze geen ongelijk.

4. omdat er vaak neefjes en nichtjes zijn

Opa en oma zijn natuurlijk heel leuk, maar neefjes en nichtjes ook! En met een beetje mazzel zijn die er ook als jij er bent. Als je helemaal geluk hebt, dan mag je zelfs met zn allen logeren!

5. om lekker mee te knuffelen

Alec en Ryan zijn allebei echt knuffelbeertjes, al wordt het wel wat minder. Zolang ze nog willen; lekker knuffelen!

Logeren jouw kinderen ook wel eens bij opa en oma? En wat vinden ze dan het leukst?