Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Saskia las over de Ouders van Nu schooltas die je gratis kon bestellen. De voucher hadden wij allang in huis en van het weekend heb ik hem eindelijk opgehaald!

Voucher

Het bestellen van de Ouders van Nu schooltas ging echt heel makkelijk; gewoon online. De voucher kregen wij per email; met het bericht dat je de tas bij de Bruna op kunt halen. Op zich geen probleem, maar eigenlijk zitten er niet zoveel Bruna’s bij ons in de buurt. En daar waar hij wel zit, daar kom ik niet zo vaak. En de keren dat ik er wel kwam, had ik die voucher natuurlijk niet bij de hand. Een keer wilde ik hem echt gaan halen én toen was de inkt op en kom ik de voucher dus niet printen.

Wachten waard

Vandaag was dus eindelijk de dag dat we hem wel gingen halen. A.R. en R.J. waren er bij en ze waren gelijk helemaal enthousiast toen ze het rugzakje krijgen. De vrouw in de Bruna zei dat ze hem alleen nog in het mintgroen had; dus blijkbaar is hij er normaal ook in andere kleuren?

De inhoud van de Ouders van Nu schooltas

 • Schriftje Mijn jaar in groep…
  Het schriftje is een leuk invulschriftje waar je allemaal dingen over het schooljaar bij kunt houden. Heel leuk, vind ik zelf! Met vragen zoals ‘wat wil je later worden’, ‘hoe was je schoolreisje’, ‘naast wie zit je in de klas’. Leuk en uitgebreid; ik denk dat ik meerdere boekjes ga kopen ook voor andere jaren!
 • Donald Duck Junior
  Een boekje van de Donald Duck Junior; A.R. ging er gelijk heerlijk in lezen!
 • Angry Birds space stickerboek
  Dit vond R.J. het leukste; lekker stickers plakken
 • Efteling stickers
  Ook leuk, komen vast wel op.
 • Bruna cadeaukaart van €2,50
  A.R. wilde het gelijk al uitgeven hihi, maar dit komt vast ook op.
 • Kortingsaanbieding CenterParcs, Zalando en nog wat andere merken. Je weet nooit of je er wat aan hebt.

Zelf had ik er nog wel iets van een pen of schrijfboekje van de Bruna in verwacht, maar op zich is het wel een grappig tasje met inhoud. Heb jij hem al besteld?