We vallen in herhaling; wat gaat de vakantie snel! Week 5 alweer, ik voel het einde naderen 😉 Het was weer een drukke en leuke week; wat wil je nog meer!

Witte Tent Week

Alec had zich al op deze week verheugd; in de vijfde week van de vakantie is het namelijk Witte Tent Week, een begrip in Nieuwerkerk (en volgens mij ook andere plaatsen). Iedere ochtend, van 10.00 tot 12.15 kunnen kinderen tm 9 jaar dan leuke dingen doen met zn allen. Alec en Ryan gingen allebei op maandagochtend; en ze kwamen allebei enthousiast terug. Ryan had mazzel dat zijn beste vriendje er ook was, en ook Alec had zich prima vermaakt. Woensdag en vrijdag ging Alec ook, maar Ryan wilde niet meer. Die bleef liever bij mama. Beetje jammer, want ik had mij ook wel verheugd op 2 uurtjes alleen, maar goed. Alec heeft leuke dingen gedaan, zoals proefjes, een vossejacht en nog meer!

De film van Dylan Haegens

Sinds deze week draait hij dan eindelijk; de film van Dylan Haegens!! Misschien heb je al wel eens gelezen dat wij allemaal wel een beetje Dylan fan zijn; dus hier moesten wij natuurlijk gelijk naar toe! We maakten gebruik van de Rotterdam Pas en gingen naar Vue Vlaardingen. Hierdoor waren de kaartjes gratis, maar ik denk niet dat wij hier snel nog een keertje naar toe gaan. Wij vonden het geen fijne bioscoop. De film daarentegen was geweldig!! De verhaallijn was grappig en toch weer net iets anders dan wij hadden verwacht. Karen van K3 had een piepklein rolletje en ook juf Ank van de Luizenmoeder. Altijd grappig! Verder kwamen er nog veel bekende youtubers voorbij; volgens mij was het een feestje om de film te maken! Wat ons betreft echt een aanrader voor het hele gezin!

BSO

Dinsdag en donderdag gingen ze naar de BSO, waar donderdag een uitje op het programma stond. Alec ging met de 8+ Fort Vechten. Geen idee wat het precies was, maar hij heeft het heel leuk gehad hihi. Ryan ging met zijn BSO naar het Westerpark in Zoetermeer, waar ze eerst gingen bowlen en daarna naar de speeltuin. Ik was er helaas niet bij, maar ze kwamen allebei erg enthousiast terug!

Oma op bezoek

Afgelopen woensdag was ons jaarlijkse bezoekje van mijn oma en haar zus! Mijn oma is 88 jaar oud en mijn oudtante ook alweer 81, het is zo grappig om ze samen te zien. Ze komen al een jaar of 14 ieder jaar een dagje langs. Eerst koffie drinken, daarna lunchen, nog een keertje koffie drinken en het zit er alweer op hihi. Alec en Ryan vinden het ieder jaar weer bijzonder hihi. Ze krijgen ze iedere keer dezelfde vragen en opmerkingen, je weet het vast nog wel van vroeger hihi. “wat ben je groot geworden!” Ze hebben hun rapporten laten zien en hun fotoboeken en op hun manier gaan ze die dag lekker hun gang. Volgend jaar hopelijk weer!

Naar de dermatoloog

Zelf moest ik weer naar de dermatoloog voor een korte controle. Vanwege de warmte is mijn gezicht weer wat erger geworden; maar ik begrijp wel dat dit door het weer komt. Het is natuurlijk toch weer balen.

Naar de kapper

Het was weer tijd; de heren moesten naar de kapper! Ryan vind het altijd lastig om goed te blijven zitten als zijn haar wordt gewassen, waarna hij helemaal nat is. De kapster van vandaag had een handige truc; hij mocht bij de wasbak staan! Verder hadden we Donald Duck meegenomen om te lezen; ik had geen kind aan ze. En ze zijn weer netjes gekapt; alvast op tijd voor school!!

Geen internet

Toen wij vrijdag thuiskwamen van een dag in de winkel, gebeurde er iets vreselijks… geen internet! Ja, lach maar, maar internet is stiekem toch wel een eerste levensbehoefte. Het modem van Ziggo ging niet meer aan, dus ik belde de helpdesk. Hij kon een nieuw modem opsturen, maar dat kon natuurlijk wel even duren. Hij adviseerde om zaterdag naar de Ziggo winkel in Rotterdam te gaan, waar ze mij eventueel gelijk een nieuw modem mee konden geven. Wat ze ook gedaan hebben 😉

Nieuwe Ziggo pakket

Toen wij daar waren heb ik gelijk naar mijn ‘pakket’ laten kijken, omdat wij een oud pakket hadden. Jaren geleden hebben wij het duurste pakket afgesloten, met het snelste internet. Wat blijkt? Alle pakketten hebben meer snelheid gekregen en zijn goedkoper geworden; maar ons pakket is nooit geupgrade!! Dat is toch raar! Wij betalen nu 20 euro minder per maand en dan krijgen wij veel meer snelheid! Wel hebben wij voor een minder uitgebreid pakket gekozen; sommige tv zenders hebben wij dus niet meer. Maar eigenlijk wordt er toch maar weinig naar tv zenders gekeken… Die jongens vermaakte zich trouwens prima in de Ziggo winkel hihi, zie de foto!

Harry Potter kijken

Zondags kwamen zus Sandra met Vera en Rens een filmpje kijken. Harry Potter; wat weer helemaal hot is! (er is zelfs weer Harry Potter LEGO uit!) En we konden gelijk testen met hoeveel je de bank kunt testen haha. Toen Rens kwam logeren wilden ze graag de film zien, maar toen kon ik de dvd niet vinden. Ouderwets he haha. Maar het was een gezellige avond!

En verder…

Verder hadden wij nog een verjaardag en zijn we nog lekker uit eten geweest. Het is tenslotte vakantie!!