Van 18 tm 24 oktober is het LEGO World Nederland. Dit gigantische LEGO spektakel vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht; alweer voorde 16e keer!

LEGO World 2016

Tijdens LEGO World 2016 vinden er tal val leuke activiteiten plaats die het spelen met LEGO stenen een geheel nieuwe dimensie zullen geven. Tijdens dit LEGO evenement kunnen de kleintjes genieten van de LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater, kunnen de LEGO Friends fans in een echte kermis attractie stappen en worden de kids tot ridder opgeleid bij de LEGO Nexo Knights. Star Wars fans kunnen genieten van een unieke collectie van alle LEGO Star Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Bij de LEGO Mindstorms stand kun je je eigen LEGO robot besturen, gaaf dus!

Bijzondere bouwwerken

Verder zijn er ook enkele bijzondere bouwwerken te bewonderen op LEGO World 2016. Vanuit LEGO World in Denemarken komt er de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes. Deze ferry boot is wel twaalf meter lang! Ook is er een bijzondere real size Porsche te bewonderen. Deze bestaat voor de helft uit echte Porsche onderdelen en voor de helft uit LEGO steentjes.

Finale NK LEGO stenen bouwen

Op de zaterdag (22 oktober) vind de grote finale plaats van het NK LEGO stenen bouwen. De winnaars kunnen een reis winnen naar LEGOLAND in Denemarken.Natuurlijk zijn dit niet alle activiteiten op LEGO World 2016 in de Jaarbeurs Utrecht en is er nog veel meer te doen en te zien.

Toegang

De toegang voor LEGO World 2016 is €19.50 en kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen. Je kunt korting krijgen op de entreeprijs als je lid bent van LEGO Club. Kaarten kun je het beste aanschaffen in de voorverkoop, aan de kassa is namelijk een beperkte beschikbaarheid van tickets/kaarten.