Eerder deze week vertelde ik het al; wij worden winkelier! Ondernemer zijn we al, maar een ‘echte’ winkel is toch echt wel anders dan het runnen van een webshop of blog.

Zoveel te doen

Daarbij hebben wij nooit in een winkel gewerkt, dat scheelt misschien ook wel. Ja, ik heb ooit bij de McDonalds gewerkt, maar dat is toch niet hetzelfde haha. Sinds we de sleutel van de  winkel met LEGO Nieuwerkerk hebben komt er toch best wel veel op ons af, veel dingen dingen nog gedaan moeten worden. Verzekeringen, drukwerk, vergunningen, beveiliging, de webshop en weet ik wat allemaal. We hebben wel een verdeling van de taken, anders zouden we helemaal de bomen door het bos niet meer zin.

Spontane hulp

Maar wat is het fijn om te zien dat er ook mensen spontaan willen helpen! Met behang afhalen, schilderen, laminaat leggen én LEGO bouwen! Vooral dat klusje vinden mensen leuk hihi en geef ze eens ongelijk. Hoe dan ook; iedereen BEDANKT!! Inmiddels is de klusser met de toonbank bezig en komt er echt een beetje schot in de zaak. Maar help, er komen steeds weer meer klusje bij hihi.

Volg je ons

De komende tijd zal ik wat dingen toelichten over alles wat wij meemaken; hou je ons in de gaten? Dat kan trouwens ook via de Facebook pagina van Brick King.