De Action, of de A C tion zoals het ook wel eens luxe uitgesproken word; ik heb er een hekel aan! Waarom? Ik vertel het je graag!

Ze hebben niets wat ik nodig heb

Ja, natuurlijk kom ik ook wel eens bij de Action. Laten we eerlijk zijn; het is een handige winkel voor sommige dingen. Bijvoorbeeld de opbergboxen die ze hebben; die vind ik handig omdat de ‘kleppen’ er aan vast zitten. Zo raak je ze niet kwijt, iets wat ik anders wel zou doen. En zo aan het begin van het schooljaar wilde ik weer eens wat opruimen, dus ik ging naar de Action voor mooie nieuwe bakken. Maar helaas… die hadden ze niet meer…

Je komt alles wat je niet nodig hebt

Goed, dus de opbergbakken die ik nodig had, die waren er dus niet. Nou ja, toch maar een rondje maken en bij de kassa zat mijn winkelwagentje toch vol. Met kleine knutseldingen, een oplader, handschoenen voor de tuin. Dingen die ik éigenlijk heb ik helemaal niet nodig heb, of in ieder geval waar ik zonder kan. En nogmaals; zonder mijn opbergboxen! En dus toch met een volle winkelwagen. Hoe doen ze het toch!?

Nog een keer

Maar goed, ik wilde die opbergboxen toch wel heel graag hebben dus in de avond ging ik op zoek naar een nieuwe locatie. Er zitten er hier genoeg in de buurt, dus geen probleem. Maar helaas; ook hier waren ze uitverkocht. En ze wisten ook niet wanneer ze weer kwamen. Lekker dan. En geloof het of niet, maar mijn winkelwagentje bleef  niet leeg; ook dus niet tijdens die tweede bezoek op een dag!

Dit gebeurt mij vaker; als ik naar de Action ga en twijfel over iets, dan hebben we het de volgende keer gewoon niet meer. Dus je moet niet twijfelen maar gewoon kopen en dat is natuurlijk wat ze ook willen. En ja, ik ga graag naar de Action, maar eigenlijk baal ik er ook wel van dat ik dan weer onzinnige dingen koop.

Hebben jullie dat ook, of misschien met een andere winkel?!