Jaa…. de Lidl is toch wel een van mijn favoriete winkels waar ik graag kom. En waar ik trouwens ook meestal teveel geld uitgeef, maar dat terzijde. Naast dat de producten vaak goed zijn (al blijf ik Albert ook trouw voor mijn favoriete merken), ik vind het heerlijk om te snuffelen in de andere aanbiedingen die ze hebben. Heb jij de aanbiedingen van deze week al gezien?

DAB+ radio

Online luisteren is natuurlijk heel eenvoudig; maar soms gewoon niet mogelijk. Dan heb je de DAB+ radio nodig; luister naar digitale radiozenders in uitstekende geluidskwaliteit. Dit hadden wij moeten hebben op onze rondreis in Canada, zonder cd speler in de auto en met heel slecht bereik in de bergen!

Noise cancelling Bluetooth® koptelefoon

Nu iedereen thuis moet werken is een koptelefoon als deze eigenlijk wel een must! Noise cancelling Bluetooth® koptelefoon Actieve ruisonderdrukking door ANC-functie, voor draadloos muziekgenot en handig dus bij het thuiswerken.

Schouderwarmtekussen

Ontspannen schouderspieren dankzij dit warmtekussen. Aantal standen: 6 temperatuurstanden; lekker toch! En om ook even in de thuiswerk sfeer te blijven; ideaal als je een stijve nek hebt na een dag hard werken aan de keukentafel.

Fitnesstrampoline

Dé hype van het moment, een intensieve work-out met deze fitnesstrampoline. Verbrand veel calorieën in een korte work-out; gewoon even tussendoor tijdens het thuiswerken. De trampoline is ideaal voor de verbetering van het evenwicht, de coördinatie, kracht, het uithoudingsvermogen en de beweeglijkheid. Met T-greep om gemakkelijk balans te houden en elastische vering voor een effectieve training. Deze trampoline is ook nog eens ruimtebesparend op te bergen dankzij afneembare voeten. Ideaal!

Popcorn Maker

Een uitje zit er in deze tijd ook niet echt min; dus maak gewoon jouw eigen popcorn! Deze Popcorn Maker heeft als bijzonderheid een geïntegreerde maatlepel. Deze popcorn Maker is een heteluchtapparaat voor de productie van vetarme popcorn. Ook fijn dus. Hij maakt tot 60 g popcorn in 2 minuten en heeft een afneembare deksel. Hij maakt in een mum van tijd heerlijke popcorn en het is onderhoudsvrij.