Albert is mijn vriendje, echt al jaren lang! Wekelijks komt hij langs; al slaan wij soms een weekje over. Maar dan mis ik hem weer zoveel; dan moet hij die week erna echt weer langs komen! Albert en ik zijn ‘close’, dat mag duidelijk zijn. Ik schaam mij hier ook niet voor; ik vertel iedereen er graag over! Mijn man weet ook van Albert, maar eigenlijk regel ik het altijd. Hij rekent zelfs wel eens voor mij af, als ik even iets moet afronden ofzo.

Ken jij Albert?

Nou, ik weet niet waar jij aan denkt, maar ik denk gewoon aan Albert van Albert Heijn! 😉 Vroeger heette de bezorgdienst van Albert Heijn zo, dus voor ons blijft het altijd Albert die de boodschappen blijft brengen! Echt ideaal! Albert bracht onze boodschappen ook al voordat wij kinderen hadden, al kwam hij toen een keer per twee weken. (lees hier hoe ik mijn boodschappen doe) Sinds kort hebben wij een bezorgabonnement; ideaal! Ik heb 1 vast bedrag betaald en hiervoor komt hij zo vaak als ik maar wil. Klinkt ideaal, toch?! 🙂 Ik merk ook dat ik nu vaker en kleinere bedragen bestel en dat is fijn.

Gratis producten

Ook leuk; regelmatig zitten er extra’s bij de bestelling van AH. Een sample van een nieuw drankje, van nieuwe snoepjes of lekkere koekjes. Ok, het is niet altijd wat ik lekker vind, maar dat is ook niet erg. Zo probeer je een nieuw product toch sneller. Het zijn trouwens niet alleen nieuwe producten die er in zitten.
Ook het sparen van zegels gaat erg makkelijk als je besteld bij Albert; je krijgt namelijk in verhouding meer zegels!

Netjes bezorgd

Misschien vraag je je af; maar krijg je dan wel goede producten als je online besteld? Ja! Alles is netjes ingepakt en de koelproducten worden netjes gekoeld bewaard. Als het een warme zomerdag is; dan blijven de producten zelfs beter gekoeld dan dat je het zelf in de winkel koopt. Zelf breng je de boodschappen tenslotte niet gekoeld naar huis en hier blijft het in de koeling/ vriezer tot voor de huisdeur.

Andere bezorgdiensten

Toen wij met Albert begonnen waren zij de enige, echte pioniers. Natuurlijk heb je inmiddels ook andere bezorgdiensten, zoals van Plus en Picnic. Die van Plus heb ik wel eens probeert, maar het werkte voor geen meter. Het online bestellen ging minder fijn en ook de manier van afleveren was minder professioneel. De bezorgers van Albert Heijn zijn gewoon ‘the best’ en ik wil niet anders.

Ook proberen?

Heb jij nog nooit bij AH besteld? Zeker doen! En, speciaal voor jou; met de code: PRFMD9075 kun je als nieuwe klant een maand lang online bestellen zonder bezorgkosten te betalen. De code is geldig t/m 31 mei. Kijk hier voor de overige actievoorwaarden!