De eerste week van mei zit er alweer bijna op; zo’n maandverslag maken is toch wat meer werk als dat ik dacht hihi. Maar goed, april was weer een veel bewogen maand… lees je met mij mee?

Waterpokken

Op het blog schreef ik al eerder over de waterpokken van de jongste; dat hij deze nog steeds niet heeft gehad! Er waren wat mensen die reageerden of ik het niet gemist had; omdat sommige kinderen het maar heel licht hebben. Deze maand bleek dat wij niets gemist hadden; Ryan kreeg de waterpokken! Hij was eerst al een paar dagen niet lekker en toen had hij ineens wat blaasjes in zijn nek. Gevolgd door blaasjes door over zijn hele lijf. Hij was er niet lekker van, maar volgens mij kun je veel zieker zijn. Ik kocht een verzachtend zalfje en inmiddels is hij weer helemaal opgeknapt!

Ziekig

Zelf was ik ook echt niet lekker, bleghh. Dat begon natuurlijk op de eerste dag van de mei vakantie, die dus al in april begon hihi. Ik moest wel gewoon werken en daarom haal ik snel paracetamol en keelsnoepjes!

Basketbal wedstrijden

Zoals iedere maand waren er ook weer basketbalwedstrijden en je merkt dat Alec steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Zo leuk! Hij wordt ook steeds fanatieker; goed voor zijn doorzettingsvermogen. Ryan zit wel op basketbal, maar doet nog niet mee met wedstrijden. Ik ben benieuwd of dat in het nieuwe seizoen ook komt.

Aan de slag

Natuurlijk kregen wij ook weer leuke producten om een review van te maken, zoals TornadoTubez. Ook maakten wij een review over het nieuwe kookboek van Shane én kregen wij een hele gave muursticker!

Spreekbeurt en topo toets

Op school had Alec het ook druk; hij had voor het eerst zijn spreekbeurt! Hij koos voor het onderwerp Schotland, omdat hij de doedelzak zo interessant vind. Geen idee waarom hij zijn spreekbeurt dan niet over de doeldelzak deed, maar daar hebben wij het niet over haha. Zo bijzonder om te zien hoe hij zijn spreekbeurt maakt; en zo anders dan dat wij dat deden! Waar wij dikke boeken uit de bieb moesten halen, haalde hij zijn informatie vooral van het internet af. Ook maakte hij niet echt een verslag, maar zette de info in en powerpoint. Wat hij heel goed begrijpt; het mooi maken van de opmaak vind hij nog het leukst volgens mij haha. Zijn spreekbeurt ging goed, super!
Ook had hij zijn eerste topo toets; over de provincies van Nederland! Jaja, het echt werk gaat beginnen hihi.

Bezoeken

Verder was het ook weer druk met specialisten; Alec gaat vanaf deze maand weer wekelijks naar de logopedie. Gewoon onder schooltijd en de logopedist haalt hem gewoon uit de klas. Heel fijn! Wel moeten wij oefeningen thuis doen; waar ben ik nooit zo’n ster in. Zelf moest ik weer naar de dermatoloog voor controle voor de vlekken in mijn gezicht. Hier moet ik iedere 2 maanden heen en dan moet ik ook bloed laten prikken. Hebben we ook weer gehad!

Kaasboerderij

Ryan ging met zijn klas naar de kaasboerderij én ik mocht mee als hulpmoeder! Of als plasmoeder eigenlijk; ik mocht de kinderen begeleidingen die naar de wc moesten. Veel kaas heb ik dus niet gezien hihi, maar de kinderen hebben het goed naar hun zin gehad!

Luxe uit eten

Zo af en toe moet je jezelf verwennen hihi en daarom gingen Leo en ik eens luxe uit eten. Ok, om eerlijk te zijn waren wij uitgenodigd en doe je (vooral Leo) vooral een plezier met een schnitzel, maar dat mag de pret niet drukken hihi. Het restaurant waar wij heen gingen was Restaurant Fitzgerald in Rotterdam; en we werden verrast met een heerlijk 5 gangenmenu. Voor een keertje zeker de moeite waard!

Koningsdag

In april was het natuurlijk ook Koningsdag; wat sinds een paar jaar op de verjaardag van mijn zus valt. Met de winkel hadden wij een kraam op het dorp; wat een gezelligheid is dat altijd! Alec en Ryan mochten zelf ook op stap; wat worden ze dan groot he. Aan het einde van de dag gingen wij ook nog even en scoorden wij een stapel Donald Duckjes! Daar kun je er nooit genoeg van hebben!!

12,5 jaar getrouwd

Koningsdag was trouwens ook de dag dat mijn lieve zusje alweer 12,5 getrouwd was met haar lieve man! Dat is nog eens bijzonder je verjaardag vieren hihi. Ze organiseerden een feestje in de tuin, om dit te vieren; heel gezellig! De bbq was trouwens ook heerlijk; daar moeten wij ook nog maar eens een blog aan wijden!!

Naar Disney

En op de allerlaatste dag van april was het eindelijk zover; wij vertrokken naar Disneyland Parijs!! Helaas was het zo koud en nat, dat we snel een eerste souvenier moesten kopen; een lekker warme trui!! In het volgende verslag horen jullie de rest van onze Disneyverhalen!!

Hoe was jullie april?!