Eerste trailer van ‘Pokémon Master Journeys

The Pokémon Company International heeft vandaag de eerste trailer van het komende seizoen van de Pokémon-animatieserie uitgebracht. ‘Pokémon Master Journeys: The Series’, het 24e seizoen van de wereldwijd uiterst populaire animatieserie, komt met gloednieuwe avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu. Fans kunnen de nieuwe trailer van het komende seizoen bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Samenvatting van ‘Pokémon Master Journeys: The Series’
Het is echt een enorm grote wereld, maar Ash en Goh kun je niet missen wanneer ze van Kanto tot Galar met Pokémon vechten en hen proberen te vangen! Met Pikachu, Cinderace en andere Pokémon aan hun zijde trekken onze helden weer de hele wereld over om voor het Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon. Onderweg stijgt Ash op de ranglijst van de World Coronation Series en voegt Goh steeds meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn jacht op Mew. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. De tocht staat bol van nieuwe vrienden, terugkerende rivaliteiten en spannende avonturen!

EA SPORTS™ FIFA 23

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) onthulde vandaag EA SPORTS™ FIFA 23 en de volgende evolutie van HyperMotion2* technologie, en creëert daarmee een nieuwe standaard in realistische en immersieve gameplay op het veld. FIFA 23 zal tijdens de lancering voor de eerste keer clubteams bevatten in vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super League & Division 1 Arkema, waarmee het zijn positie als authentiekste voetbalervaring ter wereld verstevigt. Spelers kunnen ook het hoogtepunt van het internationale voetbal van zowel de mannen als vrouwen beleven in FIFA 23 met de FIFA World Cup Qatar 2022™ en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023™ als post-launch updates, zonder bijkomende kosten. Cross-play features zullen voetbalfans gaan verbinden als nooit tevoren, deze zullen beschikbaar zijn in verschillende online game modes in FIFA 23.**

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor FIFA 23 die uitkomt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, en Xbox One op 30 september.