Hiep hiep hoera, mijn lieve Leo is vandaag jarig! Weer een jaartje ouder en wijzer en het deed mij denken aan zijn verjaardag 3 jaar geleden. Toen werd hij 40 en organiseerde ik een surprise party. Een kleine terugblik!

Feestje

Je wordt natuurlijk niet jaar 40 hihi, dus ik vond het wel een mooi moment voor een speciaal feestje! Maar dat klinkt makkelijker als dat het is! Wat hoe, waar? Zijn verjaardag viel op een zondag, maar een verrassingsfeestje op de dag zelf vind ik meestel niet zo’n succes. De zaterdag ervoor zou dus een prima gelegenheid zijn om hem te verrassen. De belangrijkste punten; waar het feestje moest komen, van hoe laat tot hoe laat en wie ik ging uitnodigen.

Uitnodigingen

Ik verstuurde eerst een uitnodiging per email, om te kijken of iedereen een beetje kon. Natuurlijk hadden sommige mensen al andere verplichtingen en dat is ook niet erg. Maar de meeste mensen konden gelukkig gewoon komen. Daarna heb ik een uitnodiging per post gestuurd, dat blijft toch het meest leuk! Ik had een oude foto van Leo en die een beetje gepimpt; ik vond hem wel erg grappig!

Verdere voorbereidingen

Een verrassingsfeest is eigenlijk een complot! En hoe ging ik er voor zorgen dat Leo niet door had dat er een verrassingsfeest voor hem aankwam. Ik besloot mijn ouders te vragen of wij het daar mochten vieren. Dan kon ik namelijk tegen Leo zeggen dat we zaterdagavond iets leuks gingen doen en dat de kinderen bij mijn ouders gingen logeren. Op het moment dat wij de kinderen dan thuis zouden brengen, zou het huis vol zitten met visite. Surprise! Zo gezegd zo gedaan en Leo werd gelukkig niet achterdochtig. Ook niet toen ik in de auto de hele tijd zat te appen, over dat we onderweg waren, dat we in de straat waren en dat soort berichtjes.

Verrassing

Helemaal vlekkeloos ging het niet, want toen we aan kwamen rijden zagen we duidelijk de auto’s van zijn broers staan. En als ik die al herken, dan herkent hij ze zeker! Aan zijn gezicht zag ik echter niets en ik zei dus ook maar niets. Maar het verstoppen was ook niet helemaal goed gegaan dus door het voorraampje zag hij alle mensen al zitten. Lachend zei hij ‘wat doen al die mensen daar nou?!’ Duh haha. De verrassing bleef echter groot en het feestje was gezellig!

Jaja, dit is dus alweer 3 jaar geleden! Dit jaar vieren wij de verjaardag van Leo niet zo groot, maar gezellig wordt het natuurlijk zeker! Fijne verjaardag lieffie!