Volgens mij vertelde ik eerder al dat ik een eigen bedrijf heb, eenkadovoor.nl. Superleuk werk en de laatste tijd mag ik steeds meer reviews maken. Waar ik vaak AR en RJ voor inschakel. Kinderarbeid?

Snel kleren aan

Pas heb ik een nieuw speel voor de jongens gekocht en enthousiast willen ze het proberen! Maar de jongens zitten nog in hun onderbroek, het is zo’n lekkere luie dag. Op zich geen probleem, maar ik had besloten dat ik een review over het spel Popup Olaf wilde maken. En dat kan natuurlijk niet als je alleen maar je onderbroek zit! RJ vind het allemaal prima, maar AR neemt er niet zomaar genoegen mee. Mmm… hij mag dus wel een spel met mij doen, maar hij moet zich wel aankleden en ik ga het filmen…

Aan het werk

Ik probeer uit te leggen wat ik wil doen en natuurlijk begrijpt hij dat direct. Hij kijkt zelf ook regelmatig naar YouTube, naar de meest vreselijke filmpjes (nou ja, vind ik dan he). Dus als hij hoort dat ik het filmpje ook op YouTube ga zetten, hij vind het alleen maar stoer als ik zeg dat ik het filmpje ook op YouTube ga zetten. Enne… vraagt hij trots, dan ben ik dus voor jou aan het werk he?! Haha, is dit dan kinderarbeid?

Mooi resultaat

We spelen gezellig met zn allen het spelletje Olaf Popup van Tomy en we maken er ook nog een leuk filmpje van. Wat kan werk eigenlijk leuk zijn he?

Wat vind je van het resultaat, van de review van spel Popup Olaf?