verjaardagstaart1
Even tussen ons gezegd, zelf ben ik niet zo gek op taart. Slagroomtaart lust ik niet en met de meeste taarten doe je mij gewoon geen plezier. Mijn zoontjes begrijpen dat niet; bij een verjaardag hoort taart! Daar luister ik natuurlijk braaf naar 😉 Benieuwd naar mijn taart verhalen?!

Gewoon lekkere koeken

Zoals ik al ze; ik ben niet gek op taart. Ok, wel op cheesecake, vlaai of kwarktaart, maar die taarten bestonden vroeger volgens mij niet hihi. Op mijn verjaardag had ik vroeger ook geen taart; mijn moeder haalde lekkere koeken in huis ook lekker. Maar voor Alec en Ryan hoort taart gewoon bij een verjaardag, ze vinden het zelfs belangrijker dan verjaardagscadeaus!

De mooiste taarten

De taarten lijken de laatste jaren steeds mooier te worden en als je op pinterest kijkt zie je ook echt de mooiste taarten! Dus dat wilde ik natuurlijk ook voor de eerste verjaardag van Alec, of ze nu lekker zijn of niet. Maar ik ben niet zo creatief en ik ging natuurlijk veel te laat op zoek naar ‘iemand’ die hem kon maken. Zonder geluk natuurlijk en ik werd creatief met een vlaai van de Multivlaai. Mooi toch?! Met Alec zn tweede verjaardag was ik hoogzwanger van Ryan en stond mijn hoofd niet echt naar taart.

Zelf aan de slag

Maar toen Ryan 1 werd en Alec 3 had ik hele wilde plannen voor hun taart; het moest een mooie Mickey Mouse taart en een mooie Donald Ducky taart worden! Ik heb mijn moeder en zus ingeschakeld en we gingen aan de slag. Maar oh, wat heb ik mij daar in vergist! Het resultaat was best te doen, al leek het natuurlijk niet op het pinterest voorbeeld. En wat een werk hebben we er in gestopt. Dat zou mij dus geen twee keer gebeuren!

Het resultaat van de verjaardagstaarten

Het resultaat van de verjaardagstaarten

Hij was wel lekker!

Hij was wel lekker!

Mooie taart laten maken?

Weer een jaatje later stond ik weer voor het dilemma; ga ik een mooie taart laten maken of doe ik het ‘gewoon’. Als ik het aan Alec en Ryan vroeg, die wisten het wel! Alec wilde een mooie Mickey Mouse taart en Ryan een taart van Teigetje! En wat een mooie voorbeelden kun je dan vinden he? Ik heb wel wat prijsopgaven opgevraagd, maar ik vind het eigenlijk gewoon te duur. Het is tenslotte maar taart… toch?

Hele mooie taarten

Taarten bakken kan ik niet, maar ik ben wel handig met Photoshop. En bij sommige winkels kun je heerlijke taarten ‘bedrukken’ met jouw eigen foto, zoals bij YourSurprise en Hema. En daar krijg ik de mooiste resultaten mee, vind je ook niet?

Hoe belangrijk vind jij een taart met een verjaardag? Ik ben benieuwd naar jouw mening!