Update; deze actie liep op Stickymom.nl en wat een leuke reacties heb ik gekregen!

Eerder deze maand vertelde ik dat ik een behoorlijke fan van Disney ben, dat zal vast nog wel vaker ter sprake komen. Daarom vind ik het extra leuk om deze winactie met jullie te delen; ik geef een Disney verrassingspakket weg! Het is mijn eerste winactie op deze pagina, spannend! Lees snel verder hoe je kans kunt maken op dit supergave verrassingspakket!

Reageer op dit berichtje

Om kans te maken op het Disney verrassingspakket wil ik graag weten wie jouw favoriete Disney held is! Is het Mickey, Minnie, Winnie de Pooh of juist een van de nieuwe generatie, Jake van de Nooitgedacht Piraten bijvoorbeeld.

Volg mij op Facebook

Ik ben nog niet zo heel actief op mijn Facebook pagina, maar daar gaat vanaf vandaag verandering in komen! Als je mijn Facebook pagina like en deelt, dan maak je ook kans op het Disney verrassingspakket! Doe je het allebei, dan maak je in totaal 2x kans 🙂

Meedoen kan tot…

Omdat ik graag wil dat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen met deze winactie, kun je tm 15 november mee doen. Daarna zal ik alle deelnemers verzamelen en verloot ik het Disney verrassingspakket! Wat zal er in zitten 🙂