Help; we zijn op zoek naar een nieuwe salontafel! Ik vertelde al eerder over onze nieuwe bank (zo happy mee), maar eigenlijk hoort er ook een nieuwe salontafel bij. Maar welke?

Zoveel keus

Als je wel eens op zoek bent geweest naar een nieuwe salontafel dan zul je het wel gemerkt hebben dat er veel keus is, heel veel keus! Dan zou je dus ook denken dat het niet zo moeilijk is om een leuke salontafel uit te kiezen, maar helaas. Want je hebt natuurlijk ook rekening te houden met een budget én, niet onbelangrijk, je eigen smaak!

Welke vind jij mooi

Over smaak valt niet te twisten, toch? Tijdens mijn zoektocht kom ik tafels tegen die ik heel mooi vind, wel ok en sommige die echt mijn smaak niet zijn. Dan heb je ook nog de tafels die wel mooi zijn, maar niet praktisch. Toch ook wel handig, dat het een beetje praktisch is. Als laatste heb je dan ook nog de tafels die wel mooi zijn, maar niet zo goed bij de rest van het interieur passen. Ik zei het toch, zo makkelijk is het niet!

Of iets anders

Ik heb het trouwens steeds over een salontafel, maar in principe zou je natuurlijk ook voor iets anders kunnen kiezen. Een hocker, een soort kastje of misschien wel meerdere kleine tafels bij elkaar. Op de website kom ik veel hockers tegen, die er vaak een groot dienblad op hebben staan. Zo staat de koffie en thee wat stabieler dan als je het direct op de hocker zet. In het geval van het kastje kun je van alles kwijt en dat is natuurlijk ook handig.

Met een print

Misschien is het een nieuwe trend; ik heb het in ieder geval nog niet eerder gezien. Waar ik het over heb? Salontafels met een print erop! Bijvoorbeeld een soort kunstwerk, de Brooklyn Bridge of de rode telefooncellen uit Londen. Iets heel anders dus; je moet wel durven!

Goed oriënteren

Al met al is er dus heel veel keus; maar gelukkig heb ik de website Lionshome ontdekt. Hier hebben ze namelijk heel veel salontafels van verschillende aanbieders bij elkaar verzameld. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker! Een foto van onze keuze volgt binnenkort!