Er kunnen best wat battles in het huishouden zijn… bewust of onbewust zijn! Hebben jullie deze battles ook?!

WC bril

Ok, de wc bril omhoog of omlaag; in sommige huishoudens is het nogal een ding. Bij ons is het omlaag én mannelijke bezoekers die hem vervolgens omhoog laten staan… vreselijk! Dat doe je toch gewoon niet?

WC rol

Het omhangen van een wc rol; ook zo’n dingetje. Doe je dat met het velletje voor of achter de rol! Ik ben duidelijk een ‘achter de rol’, maar mijn man dus een ‘voor de rol’. Waarom? Geen idee! Geen idee waarom hij het ‘voor de rol’ hangt, maar eigenlijk ook niet waarom ik het ‘achter de rol’ hang. Feit is, dat ik de wc rol omdraai als hij niet naar mijn wens hangt. Erg he….

Patat of friet

Nog zo’n dilemma; patat of friet? Volgens mij is het gewoon patat! Maar er zijn heel veel mensen die zweren bij friet! En is het dan ‘friet’ of ‘frites’? De tweede vorm bestaat volgens mij helemaal niet, dus dan blijft het gaan tussen patat en friet. En hier in huis is het patat!

Heb jij ook nog van deze dilemma’s?!