Jaa… het is vandaag Moederdag!! Heb je al een lekker ontbijtje op bed gehad en mooie verrassingen gekregen? Zo ja, geniet dan nu van alle leuke blogs én de prijzen die er te winnen zijn!

Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog mamascrapelle.nl  bij ons terecht gekomen! Mama Ellen blogt hier; over uitstapjes, reviews en creatieve knutsels die je met de jonge kinderen kunt doen. Leuk!!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; de winactie! Wij hebben een hele leuke (vinden wij zelf dan haha), je maakt kans op een verrassingspakket twv €30,–. Nou ja, ongeveer dan 😉 We kunnen nog niet verklappen wat er in zit; maar als mama ga je hier zeker blij van worden!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook wat je hoopt dat er in een verrassingspakket voor mama’s zit!
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 22 mei aanstaande; in de week hierna maken wij de winnaar bekend. Succes iedereen!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar momamour.nl; dit is de blog van Anne-Margriet. Haar blog gaat over de perikelen als moeder, echtgenote, vrouw, dochter en vriendin en nog veel meer. Ik kende de website van haar nog niet; en heb al wat leuke dingen gelezen. Snel kijken dus!!

 

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!