Het is grappig om te zien dat twee jongetjes, ook al zijn ze broertjes, zo heel erg verschillend kunnen zijn. Zo is onze oudste echt gek op knutselen; dat zou nog wel eens een uitvinder kunnen worden. En onze jongste is een échte superheld!

Superhelden

Een echte superheld dus en dat merk je aan alles. Hij wil alle LEGO© van de Superheroes, op zijn kleding moet een superheld staan en zijn favoriete spel is ‘superheld spelen’. Niet zomaar een superheld, samen met zijn beste vriend zijn ze ‘echte mega’s’! Geweldig om te zien hoe ze hier in op gaan; zo heeft hij super snelschoenen, is hij mega snel en kan hij onzichtbaar zijn. Alleen andere mega’s (zoals mama, want die is ook een mega natuurlijk) kunnen hem dan zien!

 

Captain America

Onze superheld is natuurlijk ook fan van de Avengers en dan met name Captain America. Voor zijn verjaardag heeft hij ook een mooie actionpop en schild gekregen en van zijn megavriendje kreeg hij zelfs een heel mooi masker. Maar een echt pak van Captain America miste nog en ja, je speelt toch echt beter voor Captain America als je een mooi verkleedpak aan hebt. Bofte hij dan ook even toen hij een supermooi pak kreeg; kijk eens hoe blij.

En ineens ben je echt Captain America!

Een video die is geplaatst door Martine & Sandra, Supermoms! (@supermomsnl) op

 

FeestartikelenXL

Het verkleedpak komt bij FeestartikelenXL vandaan; wat een fijne winkel. Ik had het eerst in de verkeerde maat besteld, omdat het verkeerd op de website stond. Toen ik dit aangaf kon ik het heel makkelijk retourneren en opnieuw bestellen. Dat vind ik altijd fijn om te weten; dat er webshops zijn die problemen of misverstanden gewoon snel en eenvoudig oplossen. De bestelling was ook snel in huis; voor 21.00u besteld, morgen in huis! Het pak zelf ziet er ook mooi uit en staat hem goed. Het is lekker glad, daarom wil hij waarschijnlijk ook niet meer uit!

Juffendag

Het liefst heeft hij dus de hele dag zijn pak aan, ongeacht het weer. Maar ja, dat mag natuurlijk niet voor ons. Hij heeft dan ook al een paar keer gevraagd wanneer het Juffendag op school is; want dán mag je verkleed naar school! Wat is het heerlijk om hem te zien genieten van zijn pak; dan gaat hij echt in zijn eigen superhelden wereld op. Mijn zoon, de superheld 🙂

 

Win ook een verkleedpak

Goed nieuws; in samenwerking met FeestartikelenXL mag ik een verkleedpak twv €35,– weggeven! Meedoen is makkelijk; laat hier en/of op Facebook achter welk pak je zou willen winnen! Meedoen kan tm 2 september aanstaande.