Jaa… Sinterklaas is weer in Nederland! Een speciale dag waar mijn kinderen erg naar uit kijken, zelfs nu ze niet meer geloven! Gisteren werd voor het eerst weer de schoen gezet en ja, zelfs liedjes gezongen! Om de Sinterklaasperiode goed te beginnen doen mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is een dag waar veel bloggers aan mee doen en op elke blog een is er een winactie.  Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog Mama’s Liefste bij ons terecht gekomen! Fleur blogt hier over haar leven als meiden-moeder van 2 dames van 7 en 11 jaar. Een gezellig blog met reviews van haar favoriete producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor het hele gezin. Met altijd leuke winacties; dus goed om te in de gaten te houden 😀

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Bol.com weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen; voor jezelf of voor de kinderen; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie op facebook weten welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tm 1 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar blogsbyingrid.com! De naam zegt het al; dit is het domein van Ingrid; een vrolijke, eigenwijze, maar vooral trotse mama van twee meiden (2010 en 2012). Blog by Ingrid is een persoonlijke blog over kids(fashion), lekker eten, beauty en lifestyle. Heel veel plezier met het bezoeken van haar blog; we zijn benieuwd wat haar te winnen prijs is!!

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!