Jippie; Disney on Ice is ook dit jaar weer in Nederland! In 2014 gingen wij voor het laatst (zie hier)  en daarna zijn wij nog wel een paar keer geweest. Of dat niet steeds hetzelfde is?! Echt niet! 5 x waarom wij weer naar Disney on Ice gaan

1 Mickey Mouse

We kunnen het er lang of kort over hebben; Mickey Mouse is een hele grote reden. Want je kunt Mickey Mouse niet vaak genoeg zien! Het maakt niet hoe oud je bent, als je Mickey Mouse in het echt ziet, dan krijg je een grote glimlach op jouw gezicht! Minnie, Donald en Goofy zijn trouwens ook erg leuk.

2 Ze schaatsen

De eerste keer dat wij naar Disney on Ice gingen vonden ze het vooral spannend om de Disney figuren te zien; dat ze ook nog eens aan het schaatsen waren dat boeide niet zoveel. Inmiddels hebben ze zelf ook een paar keer op de ijzers gestaan enne… dat is nog best moeilijk. En dan bedoelen we gewoon een stukje schaatsen, dan hebben we het nog niet eens over de knappe kunsten die ze uithalen. Dat begrijpen ze steeds meer en ze vinden het dan ook razend knap. Extra genieten!

3 Olaf

De meeste meiden zullen misschien voor Anna en Elsa komen; maar wij komen voor Olaf! Die is zo grappig; je smelt gewoon weg. Het is een verrassing welk stukje er dit jaar is, wij kunnen niet wachten!

4 Rapunzel

De film die wij het meest hebben gezien?! Rapunzel! Deze film is misschien niet bij iedereen even bekend, maar het is een heerlijk film. Met een beetje sarcastische humor en daar houden wij wel van. Volgens mij gaan ze dit keer een ander stukje laten zien; het hilarische liedje met alle schurken! Tip: heb je de film nog niet gekeken, doe dat nog snel voordat je naar Disney on Ice gaat!

5 De liedjes van Frozen

Frozen is misschien niet de Disney film die wij het meest hebben gezien (al staat hij zeker wel in de top 10), maar de cd hebben wij zeker wel het meest afgedraaid. Alle liedjes kennen wij uit ons hoofd; ze zullen “Let it Go” toch wel voluit zingen?! Of zou er iets uit de nieuwe film Frozen 2 zijn?

Disney on Ice 2019

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Het mag duidelijk zijn; een bezoek naar Disney on Ice is echt een uitje voor het hele gezin. Wil je ook een bezoek brengen? Dat kan van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl Bekijk hier ook de verschillende prijzen.