Jippie, weer een leuke nieuwe film in de bioscoop; Kung Fu Panda 3! Wij gingen naar de voorpremière in Pathé de Kuip en vertellen je graag wat wij er van vonden!

Het verhaal

In deze film krijgt panda Po het aan de stok met slechterik Kai, die bovennatuurlijke krachten heeft. Kai verslaat alle Kung Fu meesters en daarom is het aan Po om iedereen te redden. Dit doet hij samen met zijn twee vaders; want in dit deel leert hij ook zijn echte vader kennen. Samen gaan ze naar het geheime Pandadorp, waar Po leert wie hij is én hoe hij Kai kan verslaan! Dit is even de korte versie, zonder spoilers weg te geven 😉

De eerdere films

De naam Kung Fu Panda 3 zegt het al; er zijn nog twee Kung Fu Panda films! Beide films hadden wij al eens eerder gezien, maar keken wij de afgelopen weken nog eens op Netflix. (ja, Kung Fu Panda 2 is hier sinds kort ook te zien!). Het is handig als je de eerste twee films hebt gezien, maar als je dat niet hebt dan kun je de film ook prima kijken.

Wat wij er van vonden

Meestal wil ik heel graag naar een film of hebben de jongens een voorstukje gezien van een film die ze graag willen zien (zoals van Angry Birds, daar tellen ze naar af!). Maar in dit geval wilde Leo heel graag naar deze film! Hij vond de eerste twee delen zo leuk, deze moest hij ook zien. Hij vond het gelukkig ook een hele leuke film. Ik ook, ik vond ik hem leuker als de eerste twee films. Dat komt misschien ook omdat de stem van Po nu door iemand anders ingesproken wordt, eigenlijk moet ik nog even opzoeken door wie 🙂

Alec (6,5)
Alec heeft genoten van de film en vond hem geen moment te spannend. Wel spannend natuurlijk, maar dat hoort erbij. Af en toe moest er hard gelachen worden, vooral als Po weer zo onhandig is. De vechtscenes vind hij ook mooi, dat wordt ook mooi in beeld gebracht. De film duurde ongeveer anderhalf uur en dit was zeker niet te lang!

Ryan (4,5)
Ook Ryan heeft genoten van de film en vond hem niet eng. Je merkt wel dat hij wat jonger is, hij is wat sneller afgeleid in de bioscoop. Hij vond het het leukst dat Po ‘Kletsie kletsie koek’ zei (dat zie je ook in het voorstukje) en heeft dit vervolgens de hele middag gezegd. Het is hopelijk een fase haha 🙂 De lieve kleine panda’s vond hij ook erg leuk, die zijn ook om te knuffelen!

Kortom; wat ons betreft een echt aanrader! Vanaf 13 april draait hij in de bioscoop; snel kijken dus!

Angry Birds film