In de zomervakantie op ons Landal vakantie park, was een van de activiteiten boogschieten. Leuk en onze oudste wilde graag meedoen. Papa eigenlijk ook wel, maar helaas was het alleen voor kinderen. Dus toen wij een leuke Groupon tegen kwamen voor boogschieten in de buurt, was de keuze snel gemaakt!

Aan de slag

Het werd dus een vader-zoon uitje naar Delft,  naar Paintball & Outdoor Delft om precies te zijn. Ze beschikken over vier grote velden in het bos. Je kunt er niet alleen boogschieten, maar ook Paintballen (tiener en volwassen), Bugsschieten en ze hebben er een escape Room. Goed te weten, maar vader en zoon kwamen dus voor het boogschieten. Dit is vanaf 7 jaar, dus ook erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Outdoor Delft heeft een speellocatie van 2,5 hectare bos, met daarop 4 paintballvelden, 6 outdoor-boogschietbanen + 2 indoor-boogschietbanen.

De ervaring van onze zoon

We gingen met de auto naar Delft, waar wij wel even moesten zoeken. Gelukkig vonden wij het wel en daarna konden wij beginnen. Het werd goed uitgelegd en als je iets niet begreep of het werkte niet dan werd je geholpen. Dat was dus wel heel erg fijn. Je mocht een paar keer oefenen en daarna deden we een paar wedstrijdjes tegen elkaar, papa en ik. Helaas verloor ik (het scheelde niet veel), maar verder vond ik het wel heel erg leuk! Ik zou dit ook leuk vinden voor mijn kinderfeestje.

Voor herhaling vatbaar

En papa vond het trouwens ook erg leuk. Ze houden er allebei niet van om te verliezen en ze moesten tegen elkaar haha. Het boogschieten zelf duurde zo’n 50 minuten… en ze hadden nog wel een uurtje gewild! Misschien de volgende vakantie dan maar! Zelf was ik er dus niet bij, maar ik zag nog wel deze tips voorbij komen.

  • Het is soms even zoeken voordat je de locatie hebt gevonden; ga dus op tijd weg.
  • Je kunt er ook een barbecue bij boeken; leuk als je met een groep bent.
  • Ik las dat je er niet kunt pinnen; hou hier rekening mee.