Nog maar een paar nachtjes en dan is het zover: de negende verjaardag van dochterlief! Ze  is er al weken mee bezig, maar mama ook.

Als eerste moest ik van mijzelf weer bedenken welk thema het dit keer gaat worden. Lief, grappig of lekker stoer. Dat laatste is het dus geworden, ze wordt tenslotte al negen jaar. De kleuren die ik dit jaar gekozen heb zijn: mintgroen, zwart en wit. Lekker stoer, maar toch ook een tikkeltje lief door het mintgroen.

Speuren op internet

Mijn zoektocht op internet begon met ballonnen. Zelf heb ik echt een hekel aan ballonnen, maar mijn dochter vind ze wel heel erg leuk. Ik wilde dus graag mintgroene en zwarte. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik ze gevonden.

 

Kado

Daarna kwam de zoektocht naar het perfecte kado. Wat geef je een kind van 9 dat al heel veel heeft en eigenlijk ook nog eens heel tevreden is met wat ze heeft? Het enige wat ze wil is een nieuw mobieltje. Op dit moment heeft ze een heel oud ding en ze doet er veel mee. Natuurlijk had ik wel cadeautips, maar na lang wikken en wegen: ze krijgt een nieuw mobieltje. Met een abonnementje zodat ik haar ten alle tijden kan bellen als ze bij haar verzorgpony is. Ik weet zeker dat ze er heel blij gaat zijn en dat is het belangrijkste.

Trakteren

Trakteren hoort natuurlijk ook bij je verjaardag. Maar ja, wat gaan we nu weer verzinnen. Ik wil best iets leuks maken, maar ik wil er gewoon niet teveel tijd aan besteden. De kinderen in de klas maakt het toch niet uit, als het maar lekker is. Ik heb een poosje lopen neuzen op internet en plots kwam ik een leuk idee tegen. Een lange spek oprollen en er een stokje insteken, ook nog een strikje erom heen met een kaartje eraan en klaar is kees. Het eindresultaat is heel erg leuk en ik denk dat ze het ook nog lekker zullen vinden.
Wat vinden jullie van het resultaat?!
traktatie