Er is een bepaald eau de toilette luchtje wat altijd mijn favoriet zal blijven. Welke dat is….. White Musk van The Body Shop!

Jaren negentig

In de jaren negentig kreeg ik mijn eerste luchtje. Eerlijk gezegd kan ik mijn niet herinneren hoe ik aan dat luchtje kwam en van wie ik die gekregen heb. Waarschijnlijk heb ik hem van mijn lieve zus gekregen, die kwam in die tijd regelmatig bij The Body Shop. In de loop der jaren heb ik verschillende luchtjes geprobeerd, maar deze blijft echt mijn favoriet. Eens in de zoveel tijd, als mijn andere luchtje weer eens op is, ga ik toch weer voor mijn favoriete luchtje. Vandaag heb ik deze dan ook weer eens gekocht. De verkoopster vertelde mij dat dit het meest verkochte luchtje van hun is.

Origineel

Er zijn wel verschillende variaties op het luchtje geweest, zoals White Musk Sun Glow en de White Musk Libertine.
De originele is en blijft mijn favoriet aller tijden. Als ik het weer ruik, ga ik weer beetje terug in de tijd, terug naar mijn puberjaren en terug naar mijn trouwdag. Want ook op deze speciale dag droeg ik mijn luchtje. Het is een heel licht en fris geurtje, ik kan niet omschrijven waar hij naar ruikt en ik word er altijd heel erg blij van als ik hem ruik.

Andere favoriete

Andere luchtjes die ik ook heel erg lekker vind en dus regelmatig koop zijn

Welke luchtjes zijn bij jouw favoriet?