Halloween is een van die Amerikaanse tradities die steeds populairder wordt… en een waar wij ook al een aantal jaren aan meedoen! De hele straat wordt eng versierd en er komen allemaal enge mensen de straat op! Lees je mee?Halloween is een van die Amerikaanse tradities die steeds populairder wordt… en een waar wij ook al een aantal jaren aan meedoen! De hele straat wordt eng versierd en er komen allemaal enge mensen de straat op! Lees je mee?

Versieringen

Het is echt geweldig zoals sommige mensen zich uitleven bij ons in de straat! Toneelstukjes, geweldige versieringen, creatieve manieren waar het snoep in zit, je komt het allemaal tegen. Iedereen doet het weer anders, waardoor het huis wat bijna niet versierd is, ook eng lijkt. Je weet tenslotte maar nooit.

Zelf nemen wij ons ook ieder jaar voor om het groots aan te maken, maar uiteindelijk worden het altijd weer last minute dingen. We hebben de tuin wat versierd en dit jaar hadden we als extra’tje de Night Stars Landscaping Lights, waardoor het huis knipperde met lichtjes, een spooky effect!

Verkleden

Aankleding is natuurlijk heel belangrijk, maar de kleding en schmink maakt het helemaal af! Mijn oudste en zijn neefjes wilden dit jaar als Ninjago Ninja (van Lego), mijn nichtjes waren heksen en Ryan was Baymax! Mijn schoonzus kan geweldig schminken; ook zichzelf! Wat zien ze er geweldig uit, vind je niet?!

En jullie, wat vinden jullie van Halloween?