Ja, het is hier misschien wel een ‘mannenhuishouden’, maar wij zijn fan van K3! Van Karen, Krisel en Josje en hun heerlijke muziek! En of wij fan blijven van Marthe, Klaasje en Hanne? Wij vertellen het graag!

Fan sinds Josje

Ja, wij zijn fan sinds Josje bij de groep kwam! Dat is gewoon toeval, want A.R. is in 2009 geboren. Tot hij zo’n 9 maanden oud was, zette ik wel eens K3 via de iPad op, heerlijk vond hij dat. In zijn stoel zat hij dan mee te klappen en vooral te lachen. Logisch dat daarna de eerste K3 cd in huis kwam, die van Mama sé. Voor mij was het een hele nieuwe cd, want zelf kende ik de liedjes van K3 nog niet. In de auto luisterden wij vaak naar K3 en ik betrapte mij er op dat ik het ook wel eens op had als A.R. niet in de auto zat, lekker meezingen! En iedere sinterklaas kregen ze een nieuwe cd als cadeautje.

Naar het concert

R.J. heeft K3 muziek dus sinds dag 1 meegekregen, dat gaat vaak zo met de tweede. Toen A.R. 3,5 was gingen we naar een K3 concert, ok, stiekem ook een beetje voor mijzelf hihi. Maar die jongens genieten gewoon van die muziek; dan is het toch leuk om ook naar het concert te gaan. We waren netjes op tijd bij het concert en we gingen op onze plekken zitten. Terwijl wij aan het wachten waren, waren er op grote schermen videoclips van K3 te zien. A.R. en R.J. vermaakten zich al helemaal, ze dachten dat dit het uitje was! Gelukkig vonden ze het wel leuk toen K3 uiteindelijk écht op kwam; Leo en ik trouwens ook!

Heerlijk kindvriendelijk

Afgelopen jaar zijn we ook naar het K3 concert geweest van K3 kan het, ook een heerlijke show. Toen wisten ze wel wat ze te wachten stonden én dat er genoeg merchandise zou zijn. Overigens niet voor jongens, terwijl er toch genoeg jongetjes ook naar het concert gaan. Gelukkig waren er ook popcorn en suikerspin, daar deden ze het ook voor hihi.

Wat ik fijn vind, is dat de concerten van K3 erg kindvriendelijk zijn. Niet te lang, en zonder pauze. Het afscheid is ook gewoon het afscheid, niet zoals bij een ‘gewoon’ concert waarbij er nog een toegift gegeven wordt. Dit is gewoon heel duidelijk voor de kinderen. Verder mogen kinderen vooraan staan bij het podium, zodat ze het beste zicht hebben. Zelf heb ik de kinderen gewoon bij ons gehouden; maar er stonden genoeg kinderen.

Op zoek naar de nieuwe K3

En dan nu, de nieuwe K3! Als fans hebben wij de zoektocht natuurlijk goed in de gehouden gehouden; ik vond het heerlijk om naar te kijken! En natuurlijk hadden wij ook allemaal een mening en was kleine R.J. steeds in tranen als er iemand afviel (ahhhh).

De andere afleveringen hebben wij opgenomen en op zaterdagochtend met de kids gekeken, maar de finale mochten ze live kijken. Nou ja, zolang ze het volhielden hihi. (R.J. heb ik om 21u slapend naar bed gebracht en A.R. om 22.15u…). Onze favoriete keus; Marthe, Klaasje en Lauren!! Niet dat wij dit perse de leukste meisjes vinden… Zo vind ik Demi écht geweldig, maar denk ik ook niet dat ze zo goed in K3 zou passen. En Lisa vind ik ook geweldig, maar ik denk dat die beter solo zou kunnen. Maar ok, toen bleek dat het Lauren of Marthe moest worden, werd het natuurlijk Marthe, Klaasje en Lisa!!

Marthe, Klaasje en Hanne

De finale was een heerlijke show en ik heb ook genoten van de emoties van Krisel, Karen en Josje. De oude liedjes zijn altijd leuk om naar te luisteren en de nieuwe liedjes worden volgens mij ook een hit. En dan de winnaars…..helaas werd het geen Lisa, maar Marthe, Klaasje en Hanne!
A.R. was oprecht teleurgesteld, ik ook wel hoor. Maar ok, Hanne zal ook een prima keuze zijn en dat komt wel goed. Ik denk dat kinderen zich daar vrij snel overeen stappen, als hun ouders dat toelaten 🙂 Zo wil R.J. nu al alleen maar liedjes van de nieuwe K3 horen hihi. Het leuke van de show is dat we heel veel nieuwe liedjes hebben ontdekt, zoals Hippie Shake en Leonardo. Ik ben benieuwd welke liedjes er op de nieuwe cd komen!