Met twee zoons hebben wij in de loop der jaren wel al wat kinderfeestjes georganiseerd en meegemaakt. Hierover hebben wij natuurlijk ook geblogd op supermoms.nl of dit staat nog in de planning 😉 Ben je benieuwd welke feestjes wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd?

Kinderfeestje 5 jaar

Met het partijtje voor de 5e verjaardag van onze zoons, zijn ze allebei naar Monkey Town geweest. De oudste nodigde 5 kinderen uit en de jongste vierde het samen met zijn vriendje. Bij hem waren het er dus in totaal 8. Het was achteraf gezien een heerlijk makkelijk feestje; al vond ik het toen nog wel spannend hoor! Aan tafel pakten wij eerst de cadeaus uit en kregen ze wat drinken en lekkers. En daarna gingen ze los! Tussendoor kwamen er natuurlijk kinderen kijken en even wat drinken, maar ze vermaakten zich prima. Aan het einde kregen ze nog een patatje en een ijsje; we hadden geen kind aan ze!

Kinderfeestje 6 jaar

Met de zesde verjaardag van de jongens gingen wij allebei de keren naar de bioscoop! De eerste keer naar de film van de Minions en twee jaar later was er rond dezelfde tijd een nieuwe Verschrikkelijke Ikke film uit!
Bij de oudste hadden we echt het Pathe Kinderfeestje; wij schreven er destijds ook een review over. Bij de jongste kochten wij gewoon kaartjes voor de bioscoop, stiekem net zo makkelijk.

Jongensfeestje 7 jaar

En dan is hij weer een jaartje ouder! Hij wilde bowlen dit keer; en zelf pizza maken. We vonden een bowlingbaan en een restaurant in 1, ideaal dus! Ik moet zeggen dat een uur bowlen nog best lang voor ze was, dus een jaartje later was misschien beter geweest. Niet dat zij dat zouden toegeven!
De jongste wilde met zijn feestje iets heel anders doen; hij had gehoord over een hutten bouwen feestje. Ik kwam er achter dat dit in de bouwspeeltuin in Rotterdam kan.

Jongens party’tje 8 jaar

Spionnenfeestje + Lego feestje. Ook een idee, Ninjago feestje.

Kinderfeestje 9 jaar

Toen de oudste negen jaar oud werd, hadden wij een lasergame kinderfeestje en huurden wij de lasergames + VR feestje.

Klassenfeestje 10 jaar

Wie is de Mol kinderfeestje

Feestje met de klas 11 jaar

Crazy 88 feestje

Feestje met de klas 12 jaar