Heb jij een echte LEGO Ninjago fan thuis zitten? Dan is het heel leuk om een Ninjago LEGO feestje te houden! Wij geven je graag wat leuke tips.

Uitnodigingen

Een feestje begint natuurlijk met mooie uitnodigingen! En bij een Ninjago feestje horen die natuurlijk in Ninja stijl. Je kunt zelf creatief aan de slag, maar hier vind je ook hele leuke templates voor Ninjago uitnodigingen. Sommige kun je zelf aan passen en anderen worden voor je aangepast. Je hebt hele leuke uitnodigingen waar ook de foto van jouw zoon of dochter in is verwerkt of alleen de naam van de jarige. Er is keus genoeg!

Aankleding en versieringen

Bij een feestje horen versieringen, dus een leuke slinger en ballonnen. Misschien zelfs wel een Ninjago pinata, dat is feest voor iedereen. Als versiering kun je kiezen voor de kleuren van de ninja’s, die kent iedereen wel.

Ninjago cadeaus

Bij een feestje horen cadeaus! In dit geval LEGO cadeaus, dat mag duidelijk zijn. De jarige maak je natuurlijk bij met een Ninjago set en daar is genoeg keus in. Wat vind je van deze super rugzak met Ninjago ogen?

LEGO spelletjes

Met LEGO bouwen
Op een Ninjago feestje kan LEGO natuurlijk niet ontbreken. Wil je de LEGO van jouw zoon of dochter niet helemaal door de war hebben, dan kun je ook LEGO huren.

Gekke foto’s maken
Gekke foto’s maken; dat vind iedereen leuk! Dit wordt nog leuker met de Photobooth props van Ninjago. Je hoeft ze alleen maar uit te printen op wat dikker karton en je kunt aan de slag. Fun gegarandeerd! Deze maskers van de LEGO ninja’s zijn trouwens ook heel gaaf.

Ninja naam

Afsluiting kinderfeestje

Aan het einde van het feestje krijgt iedereen natuurlijk nog een leuke verrassing mee naar huis. Bijvoorbeeld een heus Ninja certificaat of snoepjes in Ninja stijl.