Ja….. het leven is een feestje; zoveel leuke dingen die gebeuren; soms al heel snel en soms moeten wij nog een tijdje wachten! Wij vertellen je iedere week waar wij niet op kunnen wachten!

Nieuwe beelden van Aladin

Wij kunnen thuis niet wachten; op de nieuwe film van Aladdin! En nu is er een nieuwe trailer uit; zo leuk! Met de Nederlandse acteur dit Jafar speelt; wat een knappe vent idd! Maar dat is natuurlijk niet de reden dat wij willen kijken 😉 Je bekijkt de trailer van Aladdin hier.

EXCLUSIEVE ‘HOE TEM JE EEN DRAAK’ GLOW-IN-THE-DARK EXPERIENCE BIJ KINEPOLIS

Sinds zaterdag 9 februari jl. kunnen bezoekers van Kinepolis in een speciaal voor de film gemaakte HOE TEM JE EEN DRAAK 3 Glow-in-the-Dark Experience op de foto gaan met de twee belangrijkste draken uit de film Tandloos en de Hemelfeeks.

De speciaal voor Kinepolis gecreëerde fotohoek is 6 meter breed en 4 meter diep en deze bijzondere in-cinema beleving geeft je een betoverend kijkje in drakenland. Het is de ultieme kans voor bezoekers van Kinepolis om voor of na hun filmbezoek de bijzondere wereld van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in te stappen en oog-in-oog te staan met Tandloos en de Hemelfeeks.

De Glow-in-the-Dark Experience zal in de onderstaande bioscopen geplaatst worden:

Kinepolis Hoofddorp: 9 februari tot 15 februari
Kinepolis Den Bosch: 16 februari tot 22 februari
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: 23 februari tot 1 maart
Kinepolis Breda: 2 maart tot 10 maart

Barf Buddies-slijmfiguurtjes

Crate Creatures zijn slijmeriger dan ooit dankzij de gloednieuwe verzamelbare Barf Buddies-slijmfiguurtjes! Kinderen kunnen de grote monden van de Barf Buddies volstoppen met kleurrijk slijm! Geef een zwiep aan de staart van de Buddy om hem slijm uit te laten spugen! Misschien hebben wij hier binnenkort wel een leuke actie mee!

Escape room

Wij hebben nog wel een aantal Escape rooms op ons lijstje staan, zoals deze in Zoetermeer. Psst…. Escaperoom “Pandora” voor 2-6 personen bij Ayers Rock in Zoetermeer is nu met korting!!