Het is weer aftellen naar Sinterklaas; ook in 2020! Wij beginnen de Sinterklaasperiode goed; wij doen mee met de Sinterklaas bloghop! Veel bloggers doen hier aan mee en op elke blog een is er een winactie.

Bloghop

Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog interiorqueen.nl  bij ons terecht gekomen! Dit is het virtuele woon scrapbook van Cassandra. Dat klinkt gezellig, toch? Wooninspiratie, woontrends, tuininspiratie en de beste styling & shopping tips; die kun je allemaal bij interiorqueen.nl vinden!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Sinds dit jaar schrijft Anneloes ook met ons mee, extra gezellig. Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend dus.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een cadeaubon twv €25,– van Bol.com weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen; voor jezelf of voor de kinderen; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Laat in een reactie op facebook weten welk cadeau je er mee zou kopen. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!
  • Je kunt meedoen tot 1 december aanstaande; hierna maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar ingebeleeft.nl! Dit is het blog van Inge. Zoals zij zelf heel mooi zegt: Hooggevoeligheid is een rode draad in ons leven. Daarom is deze mooie karaktereigenschap de reden om met jullie onze ervaring te delen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het blog nog niet kende; maar ik blijf Inge zeker volgen. Vooral met twee zoons die ook zeker wat kenmerken hebben. Ik ben benieuwd welke prijs zij weggeeft; dus hop snel verder naar ingebeleeft.nl!

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

https://www.facebook.com/supermomsnl/posts/3639514256112215