Ze staan er vol mee; producten waar je leven veel makkelijk van wordt! Vraag jij je ook altijd af of het nu echt werkt? Ik ben benieuwd; welke producten ken jij en wat is jouw ervaring ermee?!

Opbergbakken voor eten

Het ziet er wel makkelijk uit, niet, deze opbergbakken voor eten. Volgens de website ‘Het praktische ontwerp van deze opbergbak draagt bij aan het vers houden van je eten.’ Het bespaart tijd bij het inpakken van voedsel en ruimte in de koelkast. Het is handig voor eten meenemen voor een picknick of kampeertrip. En milieuvriendelijk product, omdat het het conventionele plastic folie vervangt. Klinkt te goed om waar te zijn; wie heeft het al eens geprobeerd?!

Wijnglashouder voor aan de muur

Zelf ben ik niet zo van de wijn (sorry…….), maar ik weet zeker dat hier veel vrouwen blij van worden; van deze Wijnglashouder voor aan de muur. Volgens de website bevestig je deze houder eenvoudig aan de muur en geniet van je wijntje in bad, onder de douche of waar je maar wil. Gemaakt van siliconen; werkt met een zuignap. Wie o wie?!

Herbruikbare siliconen deksels

Ja, kijk en hier kan ik dus wel van vertellen hoe het werkt! Deze herbruikbare siliconen deksels heb ik sinds een paar maanden in de keukenla liggen. En ik geef ze een dikke 8; ik gebruik ze regelmatig! Volgens de website; “deze handige herbruikbare siliconen deksels zijn luchtdicht en lekvrij en geschikt voor het afsluiten van kommen, dozen en bekers.” Of ze lekvrij zijn, dat heb ik trouwens nog niet geprobeerd, maar verder ben ik er blij mee!

Tak- en kruidentang

Een wat? Ja inderdaad, dacht ik ook toen ik las over een tak- en kruidentang. Maar lees even verder… Dit bladvormige apparaatje kan gebruikt worden voor kruiden als oregano, rozemarijn, tijm of dragon. Het is handig voor het bereiden en decoreren van maaltijden. Plaats de steel van groenten of kruiden in een gat van geschikte grootte en trek zonder ander gereedschap te gebruiken. Zou dit zo’n product zijn waarvan je niet wist dat je het nodig had? Of zou je het gewoon niet nodig hebben? Vertel!