Mijn oudste vindt websites en affiliatemarketing ook steeds interessanter worden; dus hij vroeg of hij mij kan helpen. Graag! Ik vroeg hem over welk overwerp hij dan een blog zou willen schrijven. Makkelijker gezegd dan gedaan, want mama is natuurlijk ook nog wel een beetje kieskeurig haha. Maar als snel kwam hij met het onderwerp ‘de Rubiks Cube‘… klinkt leuk toch?

Help!

Je hebt er vast wel ergens in huis liggen, een Rubiks Cube. Dan zie je dat ding weer liggen en dan denk je, waarom blijft dat stomme ding nou onopgelost. Misschien heb je zelfs wel eens de stickers er af geprobeerd te halen of heb je er misschien gewoon eentje liggen die nog nooit gedraaid is.
Bij mij heeft hij ook een jaartje zo in mijn kamer gelegen. Door elkaar heen; onopgelost. Tot ik vorig jaar in de zomervakantie vorig jaar besloot dat dit mijn doel werd; de Rubiks Cube oplossen!