Je hebt het vast niet gemist; Amazon heeft nu ook een winkel in Nederland. Leuk, want ze kunnen best scherpe aanbiedingen hebben. Maar wist je dat ze ook een ondemand dienst hebben, zoals Netflix en Disney+? Met weer andere films én de eerste 30 dagen gratis! Benieuwd welke films je zoals kunt verwachten?

De LEGO Movie

Met het Corona virus én alle kinderen die thuis zitten, zijn filmpjes voor de kinderen meer dan welkom. Bij Amazon Prime Video vind je bijvoorbeeld de film De LEGO Movie, die van een paar jaar geleden. Ook andere filmpjes vind je er trouwens, maar die vind je ook bij Netflix.

Amazon Originals-tv

Ook Amazon heeft Originals, zoals de kinderserie Just add Magic en “Gortimer Gibbon’s leven in de Normaalstraat”. Het leven van Gortimer en zijn twee besten vrienden is alles behalve gewoon. Samen met Ranger en Mel beleft hij avonturen in de Normaalstraat, waar soms magisch dingen lijken te gebeuren. Een leuke serie voor kinderen!

Populaire films

The Grinch, Shrek, Superjuffie, Alvin en de Chipmunks, Hotel Transsylvania 1+ 2, Fantastic Mr. Fox; je vind ze allemaal bij Primevideo. Ken jij ze allemaal al? Ook gaaf voor de wat oudere kinderen; de nieuwe film Pokémon Detective Pikachu en heel veel films van Harry Potter!! Voor volwassenen zijn er ook genoeg leuke films aanwezig én ook Originals.

Prime Video bekijken

Hoe je Primevideo kunt bekijken? Je kunt je dus eenvoudig aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Daarna kun je, net als bij Disney+ via je telefoon/tablet bekijken of de PlayStation 4. Helemaal fijn is het als je een smart tv hebt, waar de app al op staat.

En verder

Verder kun je natuurlijk ook gewoon je slag slaan bij Amazon, bijvoorbeeld voor games. Iets wat ook handig kan zijn in de komende periode als alle kinderen niet naar school hoeven.
Wat denk jij, ga je Primevideo uitproberen?