Het zijn weer rare tijden in het land; maar ga er maar vanuit dat Sinterklaas vandaag gewoon weer aankomt in Nederland. Heerlijk; aftellen naar 5 december; wij hebben er zin in! Net als vorig jaar en trouwens ook het jaar er voor; doen wij mee met de Sinterklaas bloghop! Veel bloggers doen hier aan mee en op elke blog een is er een winactie, voelt dat niet als Sinterklaas?!

Bloghop

Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog miekids.com  bij ons terecht gekomen! Dit is het blog van Mieke, of Mie zoals we haar mogen noemen. Zoals ze zelf goed zegt; ze blogt over het moederschap zoals het echt is! Wat vind je van de prijs die zij tijdens de bloghop weggeeft?

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelf! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier! Ook schrijft Anneloes met ons mee, extra gezellig. Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; ook heel verschillend dus.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een Pokemon verrassingspakket weg. Je kunt hier zelf iets uit kiezen; voor jezelf of voor de kinderen; altijd fijn toch?!

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Laat in een reactie op facebook wat er zeker in het verrassingspakket zou moeten zitten!. Neem dus snel een kijkje bij Bol.com
  • Zorg dat je onze Facebook pagina hebt geliked!

Hop nu naar

Hop nu lekker verder naar Thestoutjournal.com! Dit is het blog van Ineke. Zoals zij zelf heel mooi zegt: Ik deel met jullie verhalen over het ouderschap, maar ook tips & hacks, recepten, DIY en lifestyle blogs. Hop dus snel door naar Thestoutjournal.com en bekijk hier de prijs die er te winnen is!

P.S. Amanda en Esmée, bedankt voor het organiseren van deze bloghop!

~~ En de winnaar is…..

Marange Krouwel-Vilchez ~~ Gefeliciteerd!! Wil je ons een pb sturen via facebook?

 

 

https://www.facebook.com/supermomsnl/posts/3639514256112215