Op mijn blog heb ik het er nog niet zoveel over gehad, maar ik ben een behoorlijke Disneyfan! En als ik dan mag kiezen dan is Mickey Mouse natuurlijk mijn favoriet! Nee, ik heb niet heel mijn huis vol Disney staan… weet je waaraan je wel kunt zien dat ik een Disney fan ben?

  1. Ik ben al zeker 15 keer in Disneyland Parijs geweest
  2. en al twee keer in Disneyworld Orlando. En nee, dit verveelt echt nooit!
  3. We zijn voor het eerst met de kinderen naar Disneyland Parijs geweest toen A.R. net 2 jaar was en R.J…. 7 weken!
  4. Inmiddels is R.J. 4 jaar en hij is al 4x in Disneyland Parijs geweest en 1x in Disneyworld Orlando. Alec natuurlijk net zovaak 🙂
  5. Alec is samen met mij de grootste Mickey Mouse fan!
  6. R.J. is meer een allemans vriendje en vind iedereen leuk, Mickey, Donald, Goofy, Woody, Buzz, Knabbel en Babbel en ga zo door. Hoewel Teigetje en Olaf toch wel altijd in de top 3 blijven staan. Die zijn trouwens ook favoriete bij Leo.
  7. In de woonkamer hebben wij een gigantisch fotomuziek hangen van Mickey Mouse met heel veel foto’s van onze Disney reizen.
  8. A.R. heeft wel een echte Mickey kamer en daar ben ik wel wat jaloers op 🙂
  9. We zijn ook al een paar keer naar Disney on Ice geweest en een aantal jaar geleden naar Mickey on the Road.

Overdreven?

Sommige mensen vinden het maar overdreven dat wij al zo vaak naar Disneyland zijn geweest, vooral met de kinderen. ‘Zijn ze daar niet veel te klein voor’, ‘Wat hebben ze daar nu aan?’, ‘dat is toch ook niet leuk voor jezelf’?’ Maar echt, ik vind het genieten! Mijn man Leo heeft er een stuk minder mee, maar hij ziet ons genieten en dat vind hij weer bijzonder.

Lees hier wat tips over reizen naar Disneyland met de kinderen.