Vond ik het vroeger heerlijk als de uitverkoop, tegenwoordig de Sale, weer begon! Heerlijk vond ik het, het snuffelen in alle bakken en rekken waar boven stond: tot wel 70%. Maar om eerlijk te zijn; tegenwoordig vind ik het maar tegenvallen!

Kleine prijsjes

Vroeger ging ik er echt voor naar de stad; lekker snuffelen dus. Eigenlijk altijd kwam ik ook thuis met de meest leuke dingen voor een heel klein prijsje. Maar nu vind ik dat dus niet meer zo leuk. Geen idee waar dat vandaan komt, maar nu vind ik de uitverkoop niks meer aan. De winkels zien er niet uit, zijn rommelig en ongeorganiseerd en op de een of andere manier zijn alle leuke dingen al weg of ik vind het gewoon nog te duur. Herken je dat?

Dure smaak

Dat ik alles nog steeds te duur vind, komt waarschijnlijk door mijn dure smaak. Niet alleen in kleding voor mezelf, maar ook in de spullen voor in huis. Zo is mijn favoriete merk voor in huis toch echt Riviera Maison. Supergave dingen, helaas niet even betaalbaar. Deze week moest ik toch even naar de stad en samen met mijn moeder liepen we dus langs de winkels alle uitverkoop in volle gang is. Zo liep ik dus ook langs de Name It winkel. Een ontzettende leuke kinderkleding winkel en heel veel uitverkoop.
Tenminste, dat dacht ik… Voor Vera hingen er wel vier dingen, die helaas echt niet mijn smaak zijn. Voor Rens hing er wel iets meer. Er hingen vooral veel joggingsbroeken en hoewel hij dat het lekkerste kledingstuk op de wereld vind, probeert deze mama hem toch ook wat vaker een spijkerbroek aan te krijgen. Kleding uit de uitverkoop ging het dus niet worden.

Toch geslaagd

Uiteindelijk viel mijn oog op een tafel waar de nieuwe collectie op uitgestald lag. En ja hoor, daar lag een ontzettende gave broek voor Rens. Het was geen joggingsbroek, maar ook geen spijkerbroek. De kleur, beetje lastig te omschrijven, soort petrolachtige blauw/groen, wat ik echt geweldig vind! Hoewel ik niet echt een impulsieve aankoper ben, kon ik nu de verleiding niet weerstaan. Dit kwam ook door het feit dat het een limited edition is, dus de keus was snel gemaakt. Ze hebben een serie voor de jongens en ook voor de meiden. Alle items kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden. Lekker makkelijk dus. En zo kwam ik dus weer thuis met een supergave broek, maar niet uit de uitverkoop.

Slaag jij vaak in de uitverkoop?!