Hoera, het is bloggersdag!! Dit vieren wij met een bloghop en dat maakt het natuurlijk nog veel leuker! Aan de bloghop doen veel bloggers (zo’n 65!!) mee doen met leuke verhalen en op elk blog een is er een winactie. Begin gezellig op ons blog en hop verder om nieuwe blogs te ontdekken. Of misschien hebben jullie ons blog wel ontdekt door het hoppen! Dan ben je waarschijnlijk via het blog van Astrid van Coole Ouders bij ons terecht gekomen. Hopelijk vinden jullie haar website net zo gaaf als wij!

Welkom

In ieder geval; welkom op Supermoms.nl. Voor de mensen die vandaag voor het eerst op ons blog komen; wij zijn Sandra en Martine, zussen én heel verschillend! Ook zijn we allebei moeder, supermoms zelfs! Want iedereen is een supermom op zijn eigen manier, toch? Op ons blog vind je eigenlijk artikelen over van alles en nog wat; net zo verschillend als wij zijn.

Een overzichtje van onze populaire berichten;

 

Winactie

Niet onbelangrijk tijdens deze hop; wij geven een relax mama pakketje weg, om even lekker bij te komen !  Nu de kinderen weer op school zitten, komt dat vast wel goed van pas! Met het Love Mama boek (bekent van Relax Mama) en het Libelle zomerboek om heerlijk even bij te komen. Alsof het vakantie is hihi.

Wat moet je doen om kans te maken :

  • Laat in een reactie weten hier of op facebook weten dat je graag mee doet.
  • Onze Facebook pagina een like geven wordt gewaardeerd.
  • Maandag 25 september maken wij de winnaar bekend!

Hop nu naar

Zo, nu weet je wie wij zijn en wat je kunt winnen; hopelijk zien we je snel weer terug! En nu? Hop lekker verder naar www.lovelycharlotte.nl. Dit is het blog van, je raadt het vast al, Charlotte die over van alles en nog wat schrijft! Leuke reviews, artikelen over bloggen, het dagelijks leven en haar belevenissen als mama! Allemaal snel naar het blog van Charlotte, ben je ook zo benieuwd welke winactie zij heeft? Veel plezier ook nog met de andere blogs en winacties!

Deze hop werd overigens bedacht en georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger, waarvoor dank!