Opa en oma zijn de gezelligste, leukste en vooral de allerliefste van de hele wereld, toch?! Ze staan voor je klaar met raad en daad… en dat kan zooo fijn zijn! Daarom hebben wij besloten dat wij opa en oma willen verrassen; met een leuk verrassingspakket! Doe je ook mee?

1 Logeren is geweldig

Logeren bij opa en oma is geweldig; vaak voor ouders en kinderen! Voor de ouders omdat het nu eenmaal heerlijk is om soms een avondje weg te gaan (verplicht of niet) en voor de kinderen omdat ze alle aandacht van de wereld krijgen! Lees hier waarom mijn kinderen zo graag logeren bij opa en oma.

2 De deur staat open

Het maakt niet uit wanneer je langs; je bent altijd welkom bij jouw oma! De deur staat altijd wagenwijd voor je open (figuurlijk dan). Als je gewoon even in de buurt bent of je hebt een probleem, je kan altijd langs, en dat kan maar bij weinig mensen!

3 Gezelligheid voorop!

Ze zijn gewoon de liefste mensen van de familie; het zou tijdens verjaardagen niet gezellig zijn zonder ze. Ze houden de familie bij elkaar en zorgen voor een gezellige sfeer. Want zeg nou zelf, ondanks dat het zondagmiddag bezoek heel standaard is , is het wel altijd super gezellig! Genoeg reden om ze in het zonnetje te zetten!

4 Omdat ze altijd spelletjes met je doen

Nou ja, ik ben er natuurlijk niet bij, maar voor het naar bed gaan moet er eerst een hele rits spelletjes gedaan worden. Verstoppertje, Schipper Mag ik Over Varen, Anamaria Koek en misschien nog wel meer! Op zich is mijn moeder volgens mij niet zo heel gek op spelletjes, maar tijdens het laatste logeerpartijtje hebben ze leren Pesten, met de speciale versie voor kinderen. Dat vinden ze heel leuk en spelen wij thuis nu ook erg vaak!

5 Omdat je lekker verwend wordt

Jaa…. dat hebben ze goed door hoor!! Bij opa en oma krijg je sowieso wat lekkers; een ijsje, een broodje, een lekker snoepje en meestal zelfs allemaal!

Wat is jouw reden; waarom zou jij dit verrassingspakket willen winnen?! Vertel het ons! Je kunt meedoen tm 14 oktober 2018. Laat ook even weten of je een verrassingspakket voor opa, oma of opa en oma wilt winnen. Dan kunnen wij hier rekening mee houden!

****En de winnaar is….Tirza! Zij heeft een email ontvangen!