Jaaa….. de jongens gingen op de schoolfoto,  ik heb weer lekker gewerkt met een aantal vergaderingen en we hadden een verjaardag. Lees je mee?!

Schoolfoto’s

De heren gingen op de schoolfoto; daarom waren ze afgelopen week al netjes bij de kapper geweest. Naast de groepsfoto van de klas werd er ook een pasfoto gemaakt, maar helaas niet van ze samen. Daarom vroeg ik ‘s morgens of ze dan even op de foto wilden gaan, maar daar hadden ze niet zo’n zin in 🙁 Hopelijk zijn de andere foto’s wel leuk haha.

Een beetje fanatiek

De jongens gingen ook weer naar basketbal; en vooral Alec vind het geweldig. Ryan heeft zijn momenten en moet ik soms echt wel stimuleren om te gaan. Pas vroeg iemand of ik niet zelf gewoon graag wilde dat hij ging. Ja euh… uiteraard! En het klopt dat ik basketbal zelf heel erg leuk vind en dat zal vast wel meespelen. Maar aan het begin van het jaar heeft hij van mij de keuze gekregen of hij op basketbal wilde of niet… en hij wilde. Dan moet hij nu het seizoen van mij afmaken. Is dat heel erg?!
Maar fanatiek ben ik dus wel; ik kan echt genieten van zo’n wedstrijdje! Stiekem zou ik zelf ook wel op basketbal willen, maar ik zie niet zo goed hoe ik het moet inplannen. Smoesje he, ik weet het. Voor nu oefen ik wel lekker in de tuin met mijn eigen team 🙂

Huiswerk

Nog zo’n dingetje; het huiswerk van de oudste. Hij zit nu in groep 6 en krijgt vanaf nu regelmatig huiswerk mee naar huis. Zo moest hij van de week een spreekbeurt houden en had hij een topo toets. Zondags vroeg ik hoe ver hij er mee was, want ik wist dat hij de rest van de week er niet veel tijd voor zou hebben. En dat klopte; uiteindelijk was hij woensdagavond tot 21u bezig met zijn spreekbeurt… In hoeverre houden jullie het huiswerk van je kinderen in de gaten?

Verjaardag

Mijn kleine broertje was jarig, 38 jaar alweer! Ok, zo klein dus ook weer niet… We gingen lekker eten met de familie; mijn schoonzus had weer allemaal lekkere dingen op tafel getoverd. Ik had de rest van de dag gewerkt, dus ik was het eigenlijk ook wel weer zat, ken je dat?? Bijtijds gingen wij weer naar huis; Leo en ik nog even lekker een filmpje keken. Over verjaardagen gesproken, over zo’n 5 weken ben ik zelf ook jarig! En niet zomaar jarig; ik word dan 40 jaar. Ik weet nog niet precies hoe ik het wil vieren, maar het begint wel op te schieten. Volgens mij is Leo met een verrassing bezig; dat is altijd leuk!!